-> Zazaa: a ten limit je teda 10 dolarů?
E: už jsem to našel. Do 22Eur bez dph i cla, do 150 eur s dph a bez cla
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kratší páky řízení
-> vhml: napises prodejci at na balik da cenu treba $10 a posle to
pokud to neni nejak extra napadny (jako ze to je krabice plna objektivu k zrcadlovkam) tak to projde bez cla :)
pokud to neprojde tak platis 20% DPH + pripadne clo (asi 5% , ale dost veci je osvobozenejch)
pokud to neni nejak extra napadny (jako ze to je krabice plna objektivu k zrcadlovkam) tak to projde bez cla :)
pokud to neprojde tak platis 20% DPH + pripadne clo (asi 5% , ale dost veci je osvobozenejch)
-> Zazaa: je třeba objevit i slepé uličky. 1,3 oproti 1,9 je zase o dalších 50% dál, takže by to mohlo jít nějak utočit. Zahodi se to nechá vždycky.
A použít 1,5:1 a mít tak ve výsledku 2,5ot. nebude dostatečný krok vpřed ( a nebo možná bokem )
A použít 1,5:1 a mít tak ve výsledku 2,5ot. nebude dostatečný krok vpřed ( a nebo možná bokem )

..příruby.. jsou asi i k těm modrejm, ty se navíc nabízej i v 1,5/1
-> Zazaa: tohle nema tri ozubeny kolečka, ale kola s vnějším a vnitřním ozubením.
Jak to funguje s tou daní a clem? Protože 140 dolarů i s poštou je super cena.
Jak to funguje s tou daní a clem? Protože 140 dolarů i s poštou je super cena.
-> vhml: 2:1 me prijde docela dost ... abys to utocil :)
ja mel na formulce prevod asi 1.3:1 a tim ze se jeste otacel smer takze to bylo jednodussi o jeden prevod a to rizeni nijak lehce neslo ...
kdyztak pak poreferujes
ja mel na formulce prevod asi 1.3:1 a tim ze se jeste otacel smer takze to bylo jednodussi o jeden prevod a to rizeni nijak lehce neslo ...
kdyztak pak poreferujes
-> vhml: v nemecku to levnejsi urcite nebude
dph a clo se da vyresit kdyz je prodejce rozumnej a napise tam nizsi cenu
dph a clo se da vyresit kdyz je prodejce rozumnej a napise tam nizsi cenu
-> vhml: www.ebay.com/itm/40017830
7507?item=40017... tady taky
e: tady to máš i s trubkama a levnější poštou www.ebay.com/itm/36049813 5303?item=36049...
e: tady to máš i s trubkama a levnější poštou www.ebay.com/itm/36049813 5303?item=36049...
-> vhml: překlikneš na shipping and payment a tam to napíšou
-> havlik: kde to čteš? já to tam nevidím.
Ideálně mi najdi s převodem 2:1 a i těma drážkovanejma trubkama a levnou poštou :-D
Ideálně mi najdi s převodem 2:1 a i těma drážkovanejma trubkama a levnou poštou :-D
-> vhml: www.ebay.com/itm/40033408
8604?item=40033... dyt třeba tyto to posílají i do cz za 20dolaru
Tuší někdo kde to v Čechách/Německu pořídit zalevnějš? Popř. jak se to může jmenovat německy aby si s tím google poradil?
-> matoo: v čechách jsou jeste drazsi a z toho ebay sama amerika :-(
-> Luky.: 3000 včetně pošty
Aneb prodám ostrej pastorek na hřeben :-)
Co za něj? :)
-> matoo: v klidu u nás přesně tenhle ,,dělá,, QSP za 4ku :D.
-> vhml: ještě že mě máš :D
-> vhml: ještě že mě máš :D
-> vhml: aj u nas taketo predavaju, ale mame to asi lepsie ked je to take drahe :D :D :D
www.rallyobchod.sk/index. php?gop=produc...
www.rallyobchod.sk/index. php?gop=produc...
Když vidím ty ceny tak se na celý páky asi vyseru :-)
www.ebay.de/sch/i.html?_s acat=0&a...
www.ebay.de/sch/i.html?_s acat=0&a...
Ono priestor by tam bol, sice nie vela, ale za pokus by to stalo. Len tie rejdove uhly?
-> gyuri33: přetočit kužel dál není úplně blbá myšlenka. Ale nevím jestl ije tam an to prostor
Som romyšlal už davnejsie osústružiť, aby kužel bol dalej. Lenže mne sa to nezda, kolesa sa nebudú natačat pod požadovanym uhlom voči sebe. Dúfam, že som to napisal dosť zrozumitelne
,ak sa mýlim opravte ma.

-> darklord: Som nezral

-> darklord: a policajt tyjo 

-> m8rinek: tak ze tuto ? skoda-katalog.eu/ekatalog
-105-120/.../3081-paka-rid
ici-leva
zajimavy, toho bych se asi bal mit tam svarenec, ten vykres nekdo ma? to by me zajimalo jak to vypada jako nahrazka, nebo foto
zajimavy, toho bych se asi bal mit tam svarenec, ten vykres nekdo ma? to by me zajimalo jak to vypada jako nahrazka, nebo foto
-> Vojťas: Nebo dat mensi volant. Popripade ho vyhodit uplne a ridit sikovkama 

-> Vojťas: ne řídící tyče, ale páky... To co je na těhlici...
hele chlapi já to nechápu
jak můžou být kratší páky řízení? jako dát větší sbíhavost?

-> TooM-As: je to blázen :-)
Vhml - roste konkurence vid :-) ja bych osobně třeba jen na test klidně použil vařené až pak bych řešil jestli má cenu nějaká lepší vyroba. Ja mám ostrý ale na slalom bych taky uvítal ještě o půl otáčky méně ale ja to musím řešit jinak. Btw lukáš d. Jezdí seriovej hřeben.
-> vhml: hele vole :)), znám člověka co má dvouotáčkovej hřeben(+pastorek) a říkal, že na suchu to je nepoužitelný, že to jezdili na sněhu...
-> TTomas: prave prave. Ale ono kolikrat lepsi poradnej jetej kus, nez nepovedenej novej.
-> vhml: Netvrdim nic...ja je nejezdil...jen ze byly sundane z lr co jezdila autokros. Jak dlouho tam ale byly netusim a stejne jako ty bych pochopitelne nerad aby sis nekde rozbil cumak.
-> TTomas: novy jsou novy. Ale pokud urputne tvrdis ze drzi, tak bych se asi nechal premluvit :-)
-> vhml: No nevim kde, ale nekde jsou:) Co jsi pamatuju, tak jsi tvrdil, ze vareny nechces, takze nebyl duvod je hledat.
Taky bych bral 1pár.
-> m8rinek: nemám úplně chuť zjišťovat co tam je za kužely a vůbec vymýšlet vymyšlené.
-> vhml: Já bych zájem měl, ale že zrovna Ty potřebuješ výkres, to čumim :))).
-> TTomas: vzdyt uz mi pul roku tvrdis ze je nemuzes najit :-)
Jinak piště kdo má zájem. Pokud se povede sehnat výkres, zkusím poptat výrobu, kde je samozrejme cena závislá od poctu kusů, kdy s kazdym vyrazne klesá.
Jinak piště kdo má zájem. Pokud se povede sehnat výkres, zkusím poptat výrobu, kde je samozrejme cena závislá od poctu kusů, kdy s kazdym vyrazne klesá.
taky bych si par vzal
-> vhml: Mam tu nekolik svarenych kusu. Nedelal jsem to ja, ale vsechny jsou ze stejneho zdroje. Jedny byly jezdeny na rallycrossove lr a nezda se, ze by s nima byl nejaky problem. Jestli to budes chtit zkusit, tak dej vedet. Kdybys resil vyrobu v kuse, tak bych o jeden par za rozumnej peniz mel urcite taky zajem.
-> Ultim: vždyť říkám, že se to někde řešilo :-)
Ale ty Zeddovo jsou kratší jen symbolicky, nic co by stálo za tu práci a peníze. To už jsme spolu řešili tuším.
Ale ty Zeddovo jsou kratší jen symbolicky, nic co by stálo za tu práci a peníze. To už jsme spolu řešili tuším.
Ty jsi fakt ..... sklerotik
skoda-virt.cz/cz/.../1312 44-zavodni-geometrie?gotop ost=3...
skoda-virt.cz/cz/.../4658 -zed-ii-zavodacek

skoda-virt.cz/cz/.../1312 44-zavodni-geometrie?gotop ost=3...
skoda-virt.cz/cz/.../4658 -zed-ii-zavodacek
Tak jako po každém slalomu řeším téma, které už mi začíná pomalu srát :-) Auto pěkný, ale ruce mu nestíhají aby z něho vyžvejkaly maximum:-)
Jsou to kratší páky řízení, někde uz jsem to tu kdysi řešil, ale ani to nemůžu najít.
Otázka je jednoduchá, kdo o nich něco ví a poví? Tj. výkresy, materiály, případně kusy na odměření, prodej?
Někdo to řeší uříznutím a navařením, někdo novým kusem.
Variant je několik: Někdo mi prodá hotový kus a budeme žít štastně až do smrti. Někdo zajistí výrobu. Nebo do třetice zajistím výrobu já.
Tudíž…?
Lze s tím zostřit už tak ostré řízení. Zostřit sériové a ušetřit si tak problémy s ostrými pastorky pochybné kvality na hřeben . A do třetice to lze použít i pro zostření řízení maticového...
Jsou to kratší páky řízení, někde uz jsem to tu kdysi řešil, ale ani to nemůžu najít.
Otázka je jednoduchá, kdo o nich něco ví a poví? Tj. výkresy, materiály, případně kusy na odměření, prodej?
Někdo to řeší uříznutím a navařením, někdo novým kusem.
Variant je několik: Někdo mi prodá hotový kus a budeme žít štastně až do smrti. Někdo zajistí výrobu. Nebo do třetice zajistím výrobu já.
Tudíž…?
Lze s tím zostřit už tak ostré řízení. Zostřit sériové a ušetřit si tak problémy s ostrými pastorky pochybné kvality na hřeben . A do třetice to lze použít i pro zostření řízení maticového...