skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
rychlej dotaz-vodní pumpa 130
prohledat
20 příspěvků (zobrazeno 1 až 20) od 08.06.2012 do 18.06.2013, založil/a Mantrabeach
Jo omlouvám se za mystifikaci, mělo to být 135, 136
-> srdcar 120L: 130 má těleso právě stejný, jiný má až 136...
-> dragon_cb_cz: Je to přesně to, co jsem uváděl. V podstatě se dělaly 3 druhy lopatek do vodní pumpy: minilopatky měly od r.v. 1964 od Š 1000 po poslední Š 100. Š 1100 a Š 110 a pak 105-120 do r.v. 1984 měly 5 mm vysoké lopatky od středu až ke kraji, pouze se zmenšila řemenice. Od M typu se daly vysoké lopatky do všech modifikací. Na 130 se katalogově liší vodní pumpa právě jen v tělese.
-> Eidy: Vysoký lopatky má i eMková 105ková pumpa... ale myslím, že i v katalogu je 130ková vedená jako odlišná.
-> srdcar 120L: BTW: Já měl v ruce minimálně 3 typy vrtulí. 5 malých lopatek, pak 7 nebo 8 malých a pak stejný počet, ale vysoké. Prostě 130ková.
-> filcek: Záleží na tom, jestli byla vodní pumpa s nízkými lopatkami, výška lopatek asi 5 mm - starší typ škodovek do r.v. 1984. Od typu M se dávaly vodní pumpy s vysokými lopatkami, asi 18 mm, právě kvůli zrychlení průtoku a množství vody v oběhu, tudíž lepšímu chlazení motoru. Byly záměnné. Ve stovkovém bloku můžou být taky, ale protože byl nálitek na vodní pumpu na bloku mělčí, musel se konec vrtulky trochu ubrousit. A pak šla i tam s vysokými lopatkami. Jinak těleso vodní pumpy zůstalo stejné, pouze u 135,136 motoru bylo ještě s vývodem na předehřev sání vodou, jak je to od Fáva výše.
Takže do 130 vodní pumpa s vysokými lopatkami a žádná jiná, aby se stačil chladit, pak když by se motor hřál, zkoušet další věci jako chladič, termostat. případně těsnění pod hlavou atd.
Takže do 130 vodní pumpa s vysokými lopatkami a žádná jiná, aby se stačil chladit, pak když by se motor hřál, zkoušet další věci jako chladič, termostat. případně těsnění pod hlavou atd.
-> filcek: Jo, pumpa bude určitě jiná. Mezi ročníky se různě lišil počet lopatek a jejich výška.
Edit: Motor má vyšší teplotu nebo vaří? Můžeš tam mít jinčí termostat.
Edit: Motor má vyšší teplotu nebo vaří? Můžeš tam mít jinčí termostat.
Nebudu zakládat nové téma je rozdíl mezi pumpou na 120 a 130 po výměně motoru se motor hřeje víc než u 120ky (pumpa se dala ze 120) díky
-> Gemini: to je dobrý.já to mám jen na chvilku až se udělá technická na rapidovi a pak tam půjde motor z RICe a tam je jiná takže v pohodě
-> Mantrabeach: keby ti to tieklo, tak mam nove pumpy
-> MATTESS: bohužel ten už nemám.maximálně tak tempo a to je k ničemu asi
-> Mantrabeach: ani třeba silichrom nebo něco podobnýho?
-> MATTESS: hmm pastu nemám.a je to až tak nutný teda?
-> Mantrabeach: já to dělal zabrušovací pastou na rovném skle
hele a co to zabroušení dosedacích ploch jak tam píšou?čím to mám udělat v domácích podmínkách?mám tak možná šmirgl 1500-2000
-> Mantrabeach: Jop
-> Mantrabeach: Pokud nepocitam vrtuli, stator s maznici, matku a perko, tak je to vse 

-> Mantrabeach: V tej těsnící sadě máš 23 - složenou
potřebuju repásnout vodní pumpu na rapida a nevyznám se v dílech číslo 4 a 23 na obrázku
skoda-katalog.eu/ekatalog -105-120/.../36-dily-vodni ho-cerpadla
jsou mezi sebou záměnný?
skoda-katalog.eu/ekatalog -105-120/.../36-dily-vodni ho-cerpadla
jsou mezi sebou záměnný?