Tyc radenia (prevodovka Fel.) - tecie olej

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 26.04.2012 do 26.04.2012, založil/a Billislav
řadit dle data
21:28:52
26.04.2012
suri
-> Billislav: gufero máš dobré , ak to nevyleštíš a nezalepíš izolepou koniec a nemažeš tak podriapeš brit a tečie to , áno po hranu náhonu , áno padajú rady , odpoj náhon tacha - tú prevlečenú maticu a trčí ti hriadeľka zo 4hranom kde zapadá lanko , zaskrutkuj samorezku s podložkou do toho 4 hranu a už ti hriadeľka nevpadne
21:19:07
26.04.2012
Billislav
Este ma napada,ze netusim kolko mi toho oleja vytieklo...Viem ze hladina sa da zmerat po vybrati nahonu tachometru,to ozubene koliecko na nom by malo byt ponorene v oleji,potial by mala byt hladina,tak? Dakto mi ale spominal ze mu to spadlo do prevodovky pri vyberani,su tam taketo zaludnosti naozaj?
21:16:01
26.04.2012
Billislav
Aha,inak nad tymto som sa uz zamyslal,ten otvor v tyci na kolik je taky kusok vyvyseny uz,a ma dost ostre okraje,ze co to spravi s tym britom pri nasadzovani...A to som ale nevedel,ze tie gufera su nejake dvojake,mne predali taketo nieco:
zvětšit Tyc radenia (prevodovka Fel.) - tecie olej - obrázek od Billislav vložen 26.04.2012 21:16:01
20:52:32
26.04.2012
suri
-> Billislav: gufero ničí montáž a ryhy , treba vodným šmirglom vyleštiť tyč do lesku + pasta , a koniec tyče obaliť hladkou izolepou pri nasadzovaní gufera , a používať origo gufero to novšie dvojbritové , nie staré z menžetkou
20:21:04
26.04.2012
Billislav
Zdravim...Aku s tymto mate skusenost na Feliciach,furt sa mi kyda olej,popri tyci radenia z prevodovky,naposledy ked som tam vymenil to gufero,vydrzalo to tri mesiace...Neviem ci je to "kvalitou" toho gufera,alebo mi radili ze ci tyc radenia nie je ohnuta,takto na prvy pohlad nevidno,aj rychlosti idu radit dobre...Tuna vsade po predajniach dostat to gufero len "Gumokov",nebud e to asi to prave,robi sa aj nieco lepsie..? Alebo je na to tecenie oleja nejaky iny recept,gufero nepomoze? Poradte,dik...
Extreme Tyres