skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
náboj 4x100 vs elektrony
prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 15.02.2012 do 16.02.2012, založil/a Peter/favo
-> U-Geen, Kuladmin: ahaaa >58 

-> Klubko_: presne jak pisi kolegove PRES 58
takze 58,5 - 57,1 =1,4

jsem si prave nepamatoval ten presny rozmer toho staryho.

jsem si prave nepamatoval ten presny rozmer toho staryho.
Je to 58,5mm u staršího 4x98 a volkswagonovských 57,1mm u 4x100.
-> stepan: tjn... tam je vlastne otazka, jestli to vubec sroubama vystredi.
-> Klubko_: ale pres 58.0 neni 58.0 :)
-> U-Geen: Dobře, ale když má plovoucí šrouby, tak hlavně rovnoměrně na několikrát.
-> Kuladmin: 58-57,1=0,9
jen tak na okraj. Ale chapeme, splist se muze kazdej 

a nebo dobre dotahovat... pac ja jsem s timhle nemel problem ani kdyz tam byla vule 8mm :)
Nesmysl desetina, je tam vic novy naboj 4x100 ma stredovou 57,1 a stary naboj ma pres 58 takze je tam vule pres 1mm a ne desetinu milimetru.
A reseni je bud jak rika kolega nebo mozna by fungovalo si nechat vyvalcovat presne na miru z kusu plechu o spravne tlousce vlozku do kola.
A reseni je bud jak rika kolega nebo mozna by fungovalo si nechat vyvalcovat presne na miru z kusu plechu o spravne tlousce vlozku do kola.
jedine nechat vytocit do kola vetsi diru a pak dat stredovej krouzek
ale jestli to je opravdu desetina tak to je tak akorat co se delaji ty diry malicko vetsi abys to jeste nekdy dostal dolu
ale jestli to je opravdu desetina tak to je tak akorat co se delaji ty diry malicko vetsi abys to jeste nekdy dostal dolu
Mám elektrony 4x98 ktoré som mal na starom type fava čiže pekne všetko sedelo aj stredová diera na náboji ale teraz ich mám na novšom favorite rozteč 4x100. Dal som šruby na zmenu rozteči ale nesedi na náboji. Je tam malá vôla 0,1mm a už to hádže volantom .Bol som sa pýtať v penuservise ale takéto malé stredové krúžka nepredávaju. Otázka znie či sa to dá ešte nejako vymedziť alebo prelisovať náboj zo staršieho favorita . Poprípade keby niekto vedel vysústružiť tie stredové krúžka tak sa dohodneme