skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
navaření těhlice favorit
-> TooM-As: co má za význam pouzit 4píst s origo kotoučem?
-> TooM-As: A nebylo by lepší udělat větší brzdy? Ale asi chceš jezdit 13" kola co?
Nevim a nevidim jak to pasuje na rovinu ale nebylo by lepsi vyrobit drzak a cele to sesroubovat?? Jako pokud to nebude varit profik tak bych se toho docela bal preci jen sou to brzdy!!
Ještě jsem neuvedlo o co jde , chci namontovat 4písty dopředu na favorita , ale za použití origo favoritího kotouče , tak aby se to s max. 2cm podložkou vešlo do 13" kol.
Dnes jsem trochu řezal pak pasoval , a trochu i měřil . nakonec bych se měl vejít do originálních úchytů brzdiče na favorití těhlici , musím dám pod kotouč podložko asi 2cm , uřezat nálitky na brzdový štít , a trochu obrousit uchycení třmenu na těhlici. pak jen zavařit původní díry a vyvrtat nové.
Dnes jsem trochu řezal pak pasoval , a trochu i měřil . nakonec bych se měl vejít do originálních úchytů brzdiče na favorití těhlici , musím dám pod kotouč podložko asi 2cm , uřezat nálitky na brzdový štít , a trochu obrousit uchycení třmenu na těhlici. pak jen zavařit původní díry a vyvrtat nové.
my sme vystuzovali tehlice Golf2 na autokros obycajnym silnym COckom a vydrzalo to
Ocelolitina? Aby to nebylo uplně křehký tak tam bude asi menší obsah uhlíku než u litiny. Otázka je co tam chceš navařit. Pokud držák na třásně tak proč ne, pokud držák brzdiče, tak nevim nevim...
už jste někdo zkoušel svařit , nebo spíš navařit něco na těhlici z favorita ? někdo mi tvrdí že to je litina , někdo zase že ocel.