skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pragos.cz
-> Jozka: hele to není problém to udělat přeze mě, až něco budeš kupovat tak si to objednej já ti to za poštu pošlu - mám to minutu chůze od babičky. Problém je, že jsme docela zmlsaný - nadruhou stranu takový ty těsněníčka by mě nebavily hledat podle čísel atd. - ty jsem tam koupil.
-> Ing. Duso 09.07.11 11:30:58: V ČR mi šnek s matkou škodadealer kdesi objednal ještě před dvěma lety za 450 Kč.. jako archivní to nevypadalo, ale dobrý.
Jinak Pragos má v nabídce směs původních i novodobých dílů - ale co jsem tam zatím kupoval, tak mě kvalita nezklamala. Akorát zas pro ČR nejde (nešlo?) jinak, než na dobírku, což mě osobně trochu vytáčí.
Jinak Pragos má v nabídce směs původních i novodobých dílů - ale co jsem tam zatím kupoval, tak mě kvalita nezklamala. Akorát zas pro ČR nejde (nešlo?) jinak, než na dobírku, což mě osobně trochu vytáčí.
Já bych tenhle šnek měl mít někde doma novej.
-> j_j: tady u nas je to problem sehnat.. a cena pragosu za snek + matici 770 Kc se mi nezda tak spatna.. + postovny no..
-> Ing. Duso: znáš lidi, mezitím si to můžeš někde sehnat levněji a vybodneš se na pragos
a ani bych se nedivil při jejich cenách.

-> j_j: no to je jasny.. ale kdyz neco chci tak proc bych to nevyzvedl..
-> Ing. Duso: tak zase je chápej - 200 kčs za dobírku není málo, pokud si to někdo nevyzvedne.
-> j_j: popravde ja mam radsi dobirku.
vadí ti to? mám to kousek, mohl bych ti to poslat, ale myslím, že i pro tebe je lepší to zaplatit předem vzhledem k poštovnému.
-> j_j: no uz len keby to posielali aj na SVK na dobierku a nie platbou predom.. :-/
Kupoval jsem tyhle kravinky na GO převodky, jsou to staré zásoby, kvalita dobrá.
Mate niekto skusenosti s dielmi do maticoveho riadenia z pragosu ? snek + matica. Je to kvalita? nejake archivne kusky ? alebo nova vyroba ? eventualne repas (ked repas tak aka kvalita). Dakujem