skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Podložky na odklon zad. nápravy Felicia
servus chci se zeptat jestli by posloužil náboj z fáva kdyby se uříznul jakoby ten šteft a nechal se srovnat na magnetce nebo na fréze? pač odklon je na tom origu snad danej nebo jak to je a k tomu 30mm podložka
-> srnka 05.04.12 17:59:18: dej tam normalni kola ktera jsou na favo vhodne, a ne takovehle zbytecnosti...
-> reher64: tak najprv zozen kola a potom ries napravy
-> reher64: Tak na kolech zrovna docela dost záleží. 

Můžu mít také dotaz. Jak moc můžu rozšířit nápravu na feldě těma podložkama abych tam nacpal kola do podběhu. S tím že mám kit car lemy, ale kola zatím nevím jaké použiju. Popřípadě odpověď může být i s doporučením nějakých kol. Za každou radu děkuji.
tak toto ti podlozky nevyriesia, kedze uz teraz ked nalozis kolesa na nauto tak ti nevlezu do blatnikov a ked si ku tomu pripocitas este podlozku s odklonom tak to neje nijaka vyhra,,,,daj fotku ako tie kolesa vyzeraju na aute,,,,zacni stym ze zaklepes zadne lemy do vnutra a podla toho sa zariad 

ja by som sa taktiez chcel opytat ak dam kolesa na forman 7J 15ky z ETckem 15 a gumami 195/45 zevraj to nevleze a tak sa chcem spytat ci nejake podlozky na zmenu odklonu vyriesia situaciu...
-> Kuladmin: No mohly by být tak kolem 2-3cm
-> Schejby: jasny ale jak silny chces ty podlozky nebo stacej slaby ale s uhlama? slaby bych mozna dokazal zajistit ale na silny by se musel koupit matros a je otazkou jaky min mnozstvi atd.
-> Kuladmin: No spíš mi nejvíce jde o materiál úhly se spočítají
-> Schejby: A jak vysoky?(tlusty/silny) nebo ti jde hlavne o ty uhly?
-> Kuladmin: No to nevím jestli by naložit kufr pomohlo na Nkovým uložení s Nkovýma pružinama a tlumičema
Jinak odklony bych potřeboval 1st. až 2,5st po půlkách.
-> Eidy: spočítat ano,ale nebudu tam srát nějakej materiál jako je hliník protože by se vymačkal po dvou závodech s těhle hliníkovejch úprav jsem vyléčenej,potřeboval bych jestli nemá někdo specifikaci pro materiály vhodné pro tento účel.

-> Eidy: spočítat ano,ale nebudu tam srát nějakej materiál jako je hliník protože by se vymačkal po dvou závodech s těhle hliníkovejch úprav jsem vyléčenej,potřeboval bych jestli nemá někdo specifikaci pro materiály vhodné pro tento účel.
-> Schejby: jak chces silny? a na jaky uhel se chces dostat?
Neda mi to jestli chces vetsi acka naloz kufr 1/2t na tyden a mas je tam nafurt a bez prace
Neda mi to jestli chces vetsi acka naloz kufr 1/2t na tyden a mas je tam nafurt a bez prace

-> Schejby: Jestli umíš matematiku prvního stupně ZŠ, tak si to spočítáš sám přece. Na to stačí i selskej rozum.
Nedovedu si představit, co by to bylo za frézku, aby neuměla přesnost aspoň 0,1°. Taky se to dá sject obojí zároveň ne?
Nedovedu si představit, co by to bylo za frézku, aby neuměla přesnost aspoň 0,1°. Taky se to dá sject obojí zároveň ne?
-> Klubko_: no já je tam mam taky, ale jsou "rovné" odklon jsem nijak neřešil
-> Schejby: mam pocit, ze hymla ma podlozky pod naboje
No problém je v tom výkresu a i s materiálem jsem na rozvahách tak jsem myslel že tady pochodím,ale "já jsem tak naivní"

Kdyz dodas vykres a reknes cenu a pokud na to bude material tak se da vsechno - jeste lepsi by bylo kdyz bys material dodal pak je mozny uplne vsechno.
Jinak co se tyce toho vysledneho uhlu ted mas resp je to papirova hodnota!! 1st 24min +-30min tak muzes zacit pocitat na kolik se chces dostat.
Jinak co se tyce toho vysledneho uhlu ted mas resp je to papirova hodnota!! 1st 24min +-30min tak muzes zacit pocitat na kolik se chces dostat.
-> havlik: No spíš je problém že bych potřeboval výkres s různými konečnými úhly odklony kola.A navíc nevím o někom kdo by měl tak přesnou frézu aby to bylo stejné
Každej šikovnej soustružník a frézař?
Nevíte někdo kdo dělá podložky pro různé odklony zadní nápravy u Š Felicie pod náboj?Já znám jen pár lidí ze Slovenska a přišlo by mi dost drahé poštovné.Dík