skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jaké pneu
prohledat
3187 příspěvků (zobrazeno 3151 až 3187) od 04.01.2011 do 03.05.2023, založil/a Šimi/Rapid 136
to uz radsi Debica, ty na favorita stacej
-> Sejki: debicy sou taky tvrdý.. mokro s timhle autem neřeším
-> Tomaso435:
Goodride ne, ježiš to radši sjetý Barumky...
Goodride ne, ježiš to radši sjetý Barumky...
-> Tomaso435: proste ne, vzdyt to je cina, ja mel jednou cinsky a byly tak tvrdy ze na suchu dobry a na mokru o hubu
-> Sejki: jakto že ne 

-> Tomaso435: ne
UP co vy na to, potřebuju rychle jednat :-D
co vy na to? Goodride H500 ve 165/70 R 13 . . .
-> Cába: nemáš nějaký navíc? Na feldu dozadu to musí stačit i po letech si myslím
-> Cába: hezkej komínek, vše nové ?
no nepřeháním, ale byly už asi moc ztvrdlý nebo nevim,, chytil sem s nima šmejra v takový rychlosti že sem nechápal... měli sice jen 3mm, ale ... tyhle stojej vážně za hovno .... a to když už řikám já, kterýmu je jedno na čem jezdí ... :_D
no nepřeháním, ale byly už asi moc ztvrdlý nebo nevim,, chytil sem s nima šmejra v takový rychlosti že sem nechápal... měli sice jen 3mm, ale ... tyhle stojej vážně za hovno .... a to když už řikám já, kterýmu je jedno na čem jezdí ... :_D
-> Tomaso435: to zase neprehanej... Tak na zavody to asi nebude, ale na normalni jezdeni spatny nejsou. Ja jich mam jenom takovej mensi kominek

-> Cába: mám jen 3 :-D a hlavně na tech ORkách co sem dojížděl na hnědým sem myslel že se zabiju :-D sjetá debica forever oproti tomuhle
-> Tomaso435: jako originalista by si mel obout OR 37 economy,ne?
-> Karlos (WIO46): na mokro mě to nesere, jezdim jen za slunečnýho počasí...
to máme jeden pro jeden proti.. někdo další ?
to máme jeden pro jeden proti.. někdo další ?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Pouze srazovky... na obyčejný ježdění nééé...
-> Tomaso435: Kleber Viaxer mám na feldě už jen na předku. Už bych to nekoupil, na mokru mi přišly dost na prd.
Tomaso435 15.09.11 21:35:42 napsal:
www.pneunet.cz/pneu/.../k leber-viaxer-165-70-R-13-7 9-T-letni co vy na to ? mužu je mit za cenu ještě nižší .
. .
ty jsem jezdil sezonu a zdáli se dobrý
www.pneunet.cz/pneu/.../k leber-viaxer-165-70-R-13-7 9-T-letni co vy na to ? mužu je mit za cenu ještě nižší .
. .
ty jsem jezdil sezonu a zdáli se dobrý
-> cPetan: jetých mám hafo, leda by byly za super cenu :-D na zelenýho chci nový, na pořád už :-D
-> Tomaso435: nechceš sezonu jetý barumky? 

www.pneunet.cz/pneu/.../k
leber-viaxer-165-70-R-13-7
9-T-letni co vy na to ? mužu je mit za cenu ještě nižší . . .
-> Jindas: Tak by bylo asi dobré napsat, na jaký ježdění to chceš.
Pánové rychlodotaz,jaké nejlepší pneu na loukotě? (Na legálnosti a penězích mě nezáleží)
Rozměrově 175/xx r13 185/xx r13. Klidně i semislicky,ale nevím jaký by byli dobrý,nevyznám se v nich.
Klidně i odkazy do SZ nebo tu. Děkuju.
Rozměrově 175/xx r13 185/xx r13. Klidně i semislicky,ale nevím jaký by byli dobrý,nevyznám se v nich.
Klidně i odkazy do SZ nebo tu. Děkuju.
našel jsem takovou užitečnou věc... www.vltava2000.cz/shops/.
../simulator.html
-> TTomas: výýýborně :) dik
děcka . netuší někdo pod kterým tematem se schovává ta tabulka s rozměry ráfků a doporučenými rozměry pneu ? nikde to nemužu najit :-( Ď
-> VeTeV: díky 

-> Tommyk: poslána jedna momentka 

-> VeTeV: to je pravda
mimochodem nemáš ještě někde tu fotku? poprosil bych na e-mail kdybys mi ji poslal :-) diky 

-> Tommyk: viděl, ono dost lidí tam mělo dunlopy nazuto - dokonce i zimáky 

-> VeTeV: muzu rict, ze zmena oproti pneu co jsem mel predtim 200% k lepsimu.. kdyz sem to zkousel zadupnout na mokry silnici, tak mi ani abs nezakopalo.. na starejch sem sel trosku vic na brzdy a uz zasahovalo abs
edit: a jestli jsi me videl v moste, tak tam sem jel na techhle pneu
edit: a jestli jsi me videl v moste, tak tam sem jel na techhle pneu
-> Tommyk: osobně je nemám, ale chci si je pořídit na Citruse na doporučení kamaráda ai v testech a recenzích vycházejí výborně... zimáky od Dunlopu nemají chybu 

-> VeTeV: mám a můžu doporučit
kupoval sem za 1045/ks

já bych vzal dunlop fastresponse - dají se kolem 1000-1100/ks...
-> Šimi/Rapid 136: Určitě Barumky, ty nemaj chybu, kor když jsou z Rumunska. 
Zkus se nejdřív podívat do témat, která tu už jsou (viz to co ti našel petr s), pak případně vznes dotaz tam.

Zkus se nejdřív podívat do témat, která tu už jsou (viz to co ti našel petr s), pak případně vznes dotaz tam.
-> Šimi/Rapid 136: skoda-virt.cz/cz/.../1416
78-jake-pneu-4?…
Sice to sem moc nepatří,ale přímo na pneu fórum neni :-) .Rozmýšlim se mezi Goodyear Hydragrip, Barum Bravuris a Fulda Ecocontrol. Všechno v rozměru 185/60 r14.
Který by jste mi poradilI?
Díky
Který by jste mi poradilI?
Díky