skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Radiaca konzola Felicia 1.3
-> Kuladmin: Presne to...50 Eur to stálo.. origo to nie je 

Ted me napada co mas za motor?
Hej...toto mi dala, ale kúpil som to ako komplet..aj s tou druhou tyčou.
Tá pôvodná čo tam bola mala na konci ten kĺb...táto nemá, alebo iny typ tam má
Ale inak toto čo mi dala vyzerá kvalitnejšie a pevnejšie...ako to pôvodné, čo tam bolo...škoda, že to nepasuje
Tá pôvodná čo tam bola mala na konci ten kĺb...táto nemá, alebo iny typ tam má
Ale inak toto čo mi dala vyzerá kvalitnejšie a pevnejšie...ako to pôvodné, čo tam bolo...škoda, že to nepasuje

Ted koukam ze nastesti jsou teda jen dve neco jinyho je tam 3x 

Na prvni feldy by melo pasovat to tahlo z facek v tom by nemel byt problem. Pokud se bavime o tomhle.(Jen pro sychr).
-> Kuladmin: ani ma to neprekvapuje
...no a myslíš, že favoritácke je rovnaké ako to na starší typ Feldy?

aby jich nebylo malo jsou dokonce tri typy!!
Čaute, chcem sa spýtať, je nejaký rozdiel medzi radiacou konzolou na starší a nový tip?
Mám rok výroby 1996 a kúpil som tu na novší, lebo mi vravela v predajni, že to pasuje na všetky Felicie - nešlo mi to tam však dopasovať.
Tá staršia sa od tej novšej líši tým, že na konci kde sa to spája s prevodovkou má taký kĺb..ta novšia ho nemá.
Dá sa to tam nejak napasovať?..alebo musím zohnať presne takú istú ako som tam mal?...prípadne nie je ta staršia rovnaká s favoritáckou? Diky
(a inak nechápem načo tam tí mladoboleslavskí oborníci dávali viacej typov?..aký to malo praktický význam?.. Ešte dnes kupujem aj svetlo na osvetlenie ŠPZ...no nie je aj to iné pri starom a novom type?..neskutočné niečo..)
Mám rok výroby 1996 a kúpil som tu na novší, lebo mi vravela v predajni, že to pasuje na všetky Felicie - nešlo mi to tam však dopasovať.
Tá staršia sa od tej novšej líši tým, že na konci kde sa to spája s prevodovkou má taký kĺb..ta novšia ho nemá.
Dá sa to tam nejak napasovať?..alebo musím zohnať presne takú istú ako som tam mal?...prípadne nie je ta staršia rovnaká s favoritáckou? Diky
(a inak nechápem načo tam tí mladoboleslavskí oborníci dávali viacej typov?..aký to malo praktický význam?.. Ešte dnes kupujem aj svetlo na osvetlenie ŠPZ...no nie je aj to iné pri starom a novom type?..neskutočné niečo..)