Čtu to v té knížce pořád dokola a dokola, ale asi jsem trochu pomalejší 1,5 dl tam leju jen z jedne strany? A ze strany řidiče? nebo z každé strany 1,5 dl?
-> MOLSO: to ukaze az cas,jestli ty manzety vydrzi nebo ne.Ja tam ten olej uz pul roku mit budu a zatim je vse v pohode.Zase jsem videl nekolikrat u Favoritu i u Felicii,ze se vysypaly loziska na pastorku vlivem nedostatecneho mazani a rizeni pak melo vuli "Zetor".U 120 jsem se s tim nikdy nesetkal.
-> jarda.u1: je rozdiel ci sa ten olej roztečie vsade a drzi sa v tej manžete alebo vazelina ktora drži na pastorku a na všetkom vnutri a nestečie do tej manžety.
-> Vojťas: A00 vazelínu odporúčam za seba riadenie išlo ako víno len trošku tuhšie , mal som dole horné viko a po okraj nalial a 00 zalozil viko a povrch dolial olejom
-> kalmik_06: Ono je to jedno. Ja tam dal radsi mazelinu. Nenamaha chemicky manzety a trochu lip tlumi rizeni Jinak prevodak muzes dat, ale ne na polsky manzety, ty do mesice nabydou do dvounasobnych rozmeru Nejlip brat Gomet.