-> Wolfy2:
www.feliciaklub.cz/forum_
new/viewtopic.php?f=28&
;t...
tady to ma na aute treba tomik, tak se ho muzes zeptat
skoda-virt.cz/cz/.../3063
-tomik__007
jinak od toho necekej zadny zazraky, uz si napamatuju co se v tech forech pise a jak resi regulaci, ale prebrzdenej zadek je pekne zradnej, tak si na to dej bacha
na to konto me napadlo tohle videjko, ale nevim jestli to je zrovna tenhle pripad...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zadní kotoučová náprava na Felu
Wolfy2 09.08.09 07:32:13 napsal:
Lidičky dnes mi psal kamarád že nápravu mohu nechat z Feliny sundat jen
bubny a do samích děr půjde brzdič i s kotoučem z golfíka + tedy
lanovody z golfa.
Lidičky dnes mi psal kamarád že nápravu mohu nechat z Feliny sundat jen
bubny a do samích děr půjde brzdič i s kotoučem z golfíka + tedy
lanovody z golfa.
-> U-Geen: tak to jsem asi nedomyslel 

-> Tommyk: 5x100 ...
-> U-Geen: Nejsem si jistej, ale těhlice by možná vyšly i na originál šrouby... Ale reakci ABS na změnu průměru brzdovejch válečků (respektive třmenů) a změnu kroku těch pístků si nejak nedovedu dost dobře představit... Každopádně by se mi na tom kotouče líbily. V papírech mám napsáno speciál, takže na silnici by problém nebyl, STK by se nějak pořešila... Ale vyhazovat ABS na spotřebáku jenom kvůli kotoučům se mi moc nechce.... To že ho chci vypínací je věc jiná... :-)
-> U-Geen: taky mě napadlo toledo/leon 1.6
-> Stepan FUN: 

-> Stepan FUN: skoda no... 4x100 naprava s kotoucema treba z Toleda, resp. jeji casti. by na to nesly dokomponovat? de v podstate jen o pripevneni tech trnu (nebo tehlic nebo jak se tomu rika) s kompetni brzdou / nabojem...
-> myschaak AZNP K.Hora: Ty vo.e To to pak nebude už brzdit vůbec... nebo bude ten zadek přebržděnej jako kráva... Do toho nejdu. To už bych to radši překuchal na brzdy bez ABS. Ale to bych zase musel dát dozadu zátěžák a to se mi moc nechce...
-> Stepan FUN: vyhodit žárovku abs z přístrojovky a nazdar
-> Tommyk: Všechno jde... Ale ne tak jednoduše. :-( Pick-Up má úplně jinou nápravu (tlumiče a pružiny zvlášť) a nějak mě nenapadá, jak to vyřešit se snímačema (to by ještě snad nějak šlo), a jak vysvětlit řídící jednotce, že jsou vzadu jiný průměry válečků a že by potom to čerpadlo (potažmo ventilky) mělo dávkovat jiný množství brzdovky k zadním brzdám, aby to brzdilo jak má a nebylo to zase přebržděný....
Někde jsem četl, že někdo dával na fe nebo fa kotouče z Fabie, ale potom tam můžeš dát jen 14"... Četl jsem to myslim v časopise A&T...
-> Wolfy2: určiě to musí být GTčko,protože Trojka GTičko má náboj s 5x100,ostatní 4x
100.Jinak tam jdou samozřejmě použít i 4písty...
100.Jinak tam jdou samozřejmě použít i 4písty...
-> Stepan FUN: na absko nejde dát kotouče dozadu?
jj děkuji už jsem písal na felicia club, měli jste pravdu ostřejší verze, tak děkuji lidičky

Proč já mám Pick-Upa. A navíc s ABS.... :-( Já ci taky kotouče na zadek.... :-(
-> Wolfy2: zadnu napravu niektori pouzivaju tusim z golfaII ale musi to byt verzia GT alebo GTi
Hele lepší by možná bylo zkusit hledat případně se zeptat na felícia klubu www.feliciaklub.cz mám dojem že byl. A obsah teda netuším, ale hledej golfa, který bude mít kotouče vzadu
sorry nemůžu si pomoct prostě byla to nějaká ostřejší verze ne obyč golf snad gti či co to měl

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: To spíš z trojky, páč ta je bližší feldě 

paráda díky moc, juknu na to a je to jedno z jakého obsahu?
-> Wolfy2: z II nebo III teď nevim..
oki tak z golfíka ale ještě z jaké modelové řady lidi.
myslim jestli pásne a tak, dobrej vtip

to už ti neřeknu, ale stejná nebude bude mít například kotouče místo bubnů 

a to je úplně stejná?
z golfa se používá mám dojem
Lidičky máte někdo zkušenost se zadní nápravou na Felu nebo jak na přestvbu či jestli se dá použít nějaká jiná náprava, díky.