-> Juraj Hartmann: a nezapomen, že tyhle fotky, co jsou v tomhle vlákně se vztahují pro montáž 5q do starších užovek. tj...škoda 105/120 od roku 1976 do roku +- 1985
ale na kilečko je to trošku odlišné.....plechy na podvozku kilečka jsou trošku jinačí....
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prevodovka
01:35:43
13.06.2009
13.06.2009

LiMaK - 742 forever
12:00:21
11.06.2009
11.06.2009

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> MOLSO: Ale myslim, ze kolonka prevodovka je zapisana v technicaku.... teda v novom A4kovom
ale keby -> Juraj Hartmann: risiel na dopravne s technicakom v ruke a chcel, aby mu na stovku zapisali 5q, tak ho poslu na najvyssie poschodie, otvoria balkon a zhodia s rehotom dole, aby ho taketo napady raz a navzdy presli....
Juro, preber sa, jedina ako-tak legalna uprava kila su siroke napravy z Emka s maticovym riadenim, ostatne vsetko je na zobratie technicaku
ale keby -> Juraj Hartmann: risiel na dopravne s technicakom v ruke a chcel, aby mu na stovku zapisali 5q, tak ho poslu na najvyssie poschodie, otvoria balkon a zhodia s rehotom dole, aby ho taketo napady raz a navzdy presli....
Juro, preber sa, jedina ako-tak legalna uprava kila su siroke napravy z Emka s maticovym riadenim, ostatne vsetko je na zobratie technicaku
19:43:26
10.06.2009
10.06.2009

MOLSO
-> Juraj Hartmann: nie
myslim ze kolonka v techničaku 5Qtunel ANO /NIE neeistuje
ani prevodovka tam nie je
myslim ze kolonka v techničaku 5Qtunel ANO /NIE neeistuje
ani prevodovka tam nie je

19:20:35
10.06.2009
10.06.2009

Winged_Arrow
treba to zapisat do technicaku?
18:39:40
02.06.2009
02.06.2009

MOLSO
a nakonieco to musi vyzerať nejako takto 

08:06:15
02.06.2009
02.06.2009

MOLSO
-> maron: ved na tom takmer nic neni ... mne to tam otec privaril normalnou trafozvarackou .... je tam 1.5mm plech ten vylisok moze mat tiez milimeter . 1.5mm ... nosnik asi nesklepeš kedze potrebuješ ten kus priečky vyrezať
pridavam fotku vyrezanej časti a aby si vedel treba odtial odstrániť celý ten spodný plech jak su v nom tie 2 kotviace diery na pásy az po spodnu hranu tých hranatých otvorov
a ked to iba vypíliš a nenavaríš tam te nvýlisok znížiš tuhost zadnej časti skeletu
pridavam fotku vyrezanej časti a aby si vedel treba odtial odstrániť celý ten spodný plech jak su v nom tie 2 kotviace diery na pásy az po spodnu hranu tých hranatých otvorov
a ked to iba vypíliš a nenavaríš tam te nvýlisok znížiš tuhost zadnej časti skeletu
23:01:17
01.06.2009
01.06.2009

maron
čítal som príspevky o výmene 4q za 5q do užovky doma riešim tiež niečo podobné mám všetko nádrž, tiahlo, prevodovku, kulisu
ale mám problém nemám ten kus čo sa vyrezáva s karosérie dá sa to vymeniť bez toho že by som len čo ja viem sklepal ten nosník alebo do neho vypílil dieru???? alebo niečo podobné ??? dík za odpovede pomohol by mi dáky dobrý nápad nieje to žiadna leštenka ale zase aby sa mi to nerozsypalo
ale mám problém nemám ten kus čo sa vyrezáva s karosérie dá sa to vymeniť bez toho že by som len čo ja viem sklepal ten nosník alebo do neho vypílil dieru???? alebo niečo podobné ??? dík za odpovede pomohol by mi dáky dobrý nápad nieje to žiadna leštenka ale zase aby sa mi to nerozsypalo