-> pistaa: Taky se tim neda serizovat potom uz vubec nic..proste takhle to je a hotovo.
22:22:20 27.03.2009
TTomas
-> petr s: Zkusim tedy zapatrat hned jak se vratim. Diky
-> pistaa: Verim, ze to funguje. Na par autech jsem to uz videl, ale pro klid v dusi bych radeji masivnejsi provedeni. Myslim, ze se to lehci provedeni musi desne namahat. Jasne, ze na to co bylo toto originalni zaveseni urcene ja s autem nikdy delat nebudu, ale tohle mi zase prijde hodne light. Tu skrin kterou mam ja sotva unesu a povesit ji na jeden silentblocek z preniho cepu mi proste prijde malo.
22:15:18 27.03.2009
petr s
-> TTomas: Avie motor?
22:14:49 27.03.2009
pistaa
-> TTomas: mam to podobne ako to je na tej foto od Molcana a neni s tym najmensi problem neni co riesit a preco inak.. varianta LR je tazsia ako toto takze neviem a too sa i jednoduhsie meni.. moj nazor
22:13:09 27.03.2009
TTomas
-> petr s: Zkus si vzpomenout
22:09:24 27.03.2009
TTomas
-> milano: Diky za cenne fotografie a rady. Presen takto vypadalo to originalni zaveseni. Pisu ti zpravu.
20:14:09 27.03.2009
petr s
-> milano: Ty silentbloky jsem někde viděl a je to nákladák
19:55:58 27.03.2009
milano
este jedna vec. neviem, ci je to zavesenim prevodovky, alebo diferakom, ale huci to akoby som mal hewland a špéru. ale nemám. v lete vymením prevodovku za druhú a uvidíme, čím to hučanie bolo sposobene.
drziak sa sklada z troch casti- lavy a pravy samotny drziak s dierami na prevodovkove sroby. su v nich po dve diery ovalne - v priecnom smere- po sirke auta. na nich je polozeny treti diel- doska s vyhnutymi krajmi. v nej su 4 diery v pozdlznom smere, takze je mozne presne dopastovat prevodovku do osi s kasnou. cele je to stiahnute dokopy styrmi srobmi, ktore trcia zo silentblokov smerom dole. na kasni mam vystuzene miesta prechodov hornych srobov dvoma plechovymi stvorcami + je tam taky mini zobacik, ktory sluzi ako poistka proti padu prevodovky pri pripadnom roztrhnuti silentblokov /od toho boh nas ochranuj /. silentbloky neviem z coho su, mozno z nejakeho ulozenia motora nakladaku do ramu- system ako napr. lada.
-> havlik: ma to nahore i dole - tak to chapu ja...
13:41:46 27.03.2009
Tuner#2 - zrušená registrace
-> havlik: Má, ale tohle nahoře je pro zpevnění uložení.
13:39:40 27.03.2009
havlik
-> vhml: takže na příčce už nemáš silentblok? tak to pak jo
13:18:51 27.03.2009
TTomas
-> Tuner#2: Taky zitra odjizdim na 14 dni pryc, tak pak se pripomenu. Jinak tohle je original reseni. Ty silentbloky jsou uplne atyp a tvrde jako beton. Co jsem videl, tak jsou i o neco nizsi nez motorove, ale zase ne o tolik. Snad to pujde nahradit.
Ale jsem teď 14 dní pryč, tak se kdyžtak potom připomeň a já to pošlu na mail.
12:46:49 27.03.2009
vhml
-> havlik: nemusíš řešit měkkej silentblok na příčce... S tímhle se to nemá šanci kamkoliv pohnout
11:59:16 27.03.2009
TTomas
-> bflm: Jiste tak nejak jsem to mel v planu, ale slo mi o to dat prevodovku do spravne vysky kvuli razeni abych pak nekoukal, ze pri spojeni s motorem je problem nebo se budou ty silentloky extreme namahat. Proste radeji bych odzkousenej model nez vymejslet vymyslene. Pokud to ale jinak nepujde namontuju 4q i s pruckou a vymerim podle toho ty motorove silentbloky. Rad bych ji prave zavesil na dva operne body a ne jenom jeden.
11:57:45 27.03.2009
Peklo-Evo-Luboš
-> havlik: kdyby příčka upadla?
11:55:46 27.03.2009
bflm
-> TTomas: Je to jednoduché místo té trubky na silentbok tam dáš nahoru pásovinu a dva silentbloky z motoru
-> Syny: Pricku nemam a pouziti lr ramen to i castecne vylucuje. Zadruhe auto bude dost nizko a je tak trochu mimo tam tu pricku cpat. Zatreti pokud se to udela dobre, bude to lepsi.
11:47:39 27.03.2009
Syny
Jen hloupej dotaz - proc vadi uchyceni prevodovky na pricce?
11:44:58 27.03.2009
TTomas
-> osminohej: Tohle se mi prave uplne nezda. Mel jsem v ruce original zaveseni lr a je to dost podobe jako by jsi vzal dva motorove silentbloky a zavesil to na ne. Pokud nema nekdo lepsi reseni, tak to tak i dopadne. Radeji bych nejake vyzkousene reseni, ktere to utahne i bez pricky.
11:33:40 27.03.2009
havlik
-> vhml: a jakej to má teda smysl když to používate i s příčkou?
11:28:13 27.03.2009
vhml
LRový zavěšení to sice není leč je funkční :-) Taky ho používáme, ale zároveň i s příčkou... Na jenom zavěšení převodovky bez příčky to asi bude slabý...
Zrovna resim zaveseni prevodovky jako mela 130lr. Original bohuzel nemam, tak se pro inspiraci obracim na Vas. Budu vdecny za fotky, odkazy, nazory pripadne nekoho kdo e vyrobou techto drzaku zabejva. Dekuji vsem. Jako doplnuji info dodam, ze to budu pachat do kila.