Rozdílný brzdný účiněk

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 20.03.2009 do 23.03.2009, založil/a aceboss
řadit dle data
10:33:48
23.03.2009
aceboss
Vše je tak jako to bylo(z fabriky) jen jsem vyměnit třmeny nic víc.Po víkendu jsem to znovu vše kontroloval a je to pořád stejné pravé přední kolo brzdí pořád dřív než ostatní.8 V leté se chystám dělat nové brzdy,4p a poslilovač,ale jelikož jdu za měsíc na STK tak bych nerad aby mě vyhodili.
22:47:22
22.03.2009
Syny
a nemenil si jen jednu stranu tubicek?
19:33:58
20.03.2009
bflm
-> aceboss: zkus vyměnit hadičku
19:29:38
20.03.2009
aceboss
Mám menší problém cca za měsíc mám jít na STK.Po zimě jsem vytáhl eRko a hned jsem si všiml dost velkého brzdného rozdilů na přeních kolech 8.Levá strana je v pohodě ale pravá jakmile trošku víc příšlápnu pedál kolo se hned zablokuje.Zkoušel jsem brzdy několikrát odvzdušnit a vždy to pomohlo,ale po pár km se to vrátilo zase do výchozího stavu.Proto jsem vyměnil i oba třměny,ale výsledek je pořád stejný skontroloval jsem i destičky a kotouče jestli není mastný nebo něco nic jsem nenašel.Ale všiml jsem si jiné věci a to,že u právého kola(které se přibržduje) když jsem měnil třmen kapalina z trubičky jen tak líně vytékala ven oproti druhé straně z která vytékala o dost rychleji. Může být možné že by byla nějaká nečistota v trubičce a díky ní se kolo takto přibrždovalo?

Podlě mě ne,ale už nevím co mám zkusit aby to fungovalo tak jak má.Ještě dodám že když to odvzdušnuji tak ani od jednoho kola nejde vzduch(kdyby jsi někdo myslel že to někde přisává)a kapaliny taky neubývá.
Extreme Tyres