Zaseknuté brzdové obložení?

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 20.03.2009 do 22.03.2009, založil/a Yombie

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

vyriešené

Zastavil:Yombie

řadit dle data
09:32:12
22.03.2009
jarda.u1
-> Yombie: Ja si myslim,ze mas bud zarezly brzdovy valecek (prasatko) a nebo zarezly lanovod rucni brzdy.To ze mas rucni brzdu na \\\"podlaze\\\" jeste neznamena,ze se vratil i lanovod.Bez demontaze bubnu asi presnou pricinu nezjistis,ale pokud s tim potrebujes kousek nekam prejet,tak sundej kolo a poklepej buben,pakny se vetsinou uvolni.Ale pozor,buben je litinovy,tak s citem. V zime jsou brzdy namahany korozi daleko vice,tak je mozne,ze ti zustava neco viset.
upraveno 2x, naposled 22.03.2009 09:33:22
22:01:26
21.03.2009
peti
-> Yombie: no hej mohlo sa to stat len tak zrazu, robi to hrdza , spina a bordel z brzd, pumpovat na pedal nepomoze urcite, skor by som skusil pobuchat bubon s boku, mozno povoli, ale asi pri dalosom brzdeni sa zase zadrhne
21:57:00
21.03.2009
Yombie
Čo mohlo spôsobiť zaseknutie samostavu (ak je teda skutočne zaseknutý) .. ? Predsa sa to nezasekne len tak samo od seba, či hej?

Nepomôže dočasne napr. pumpovanie na pedál aby sa to uvolnilo? Potreboval by som to auto totiž dostať na iné miesto (cca. 2km)8
18:42:35
20.03.2009
peti
-> Yombie: treba stiahnut bubon a potom uvids ze co sa stalo, asi je zaseknuty samostav, si myslim ze nešuští brzdovy valec ale posilovac4
18:41:45
20.03.2009
Karel.
-> Yombie: to není tím, že ti prosakuje brzdovej válec, sežeň si stahovák na bubny, předpokládám že nemáš vlečku, a sundej buben, asi budou zarezlý samostavy atd. Takže rozdělat, vydělat a dát nový
18:39:27
20.03.2009
Yombie
Stala sa mi taká vec.. ľavé zadné koleso drhne, bubon sa zohrieva - je to veľmi citelné (a stalo sa mi to teraz pred chvílkou, ešte doobeda šlo všetko ok - v kopčeku auto brzdí, v miernom kopčeku je schopné úplne zastaviť) Stláčanie pedálu nepomáha, obloženie je asi zaseknuté. Ručná brzda na podlahe. Horko ťažko som sa dostal do garáže. Čo robiť, čím to môže byť a čo presne je vo veci (škoda 120l). Nemôže to byť spôsobené aj tým, že mi nedávno začal šušťať brzdový valec (asi únik vzduchu) - k oprave som sa ešte nedostal, ale auto doteraz brzdilo bez akýchkoľvek problémov a bez nejakého zhoršeného brzdného učinku..

Btw. nemá niekto nový brzdový valec (celý, pokiaľ možno vôbec nejazdený, prípadne cena)

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

vyriešené

Zastavil:Yombie

Extreme Tyres