-> krekr16: No máš dvě možnosti...
1)plovoucí šrouby.
Taky jsem je měl na autě, ale je problém v tom, že pokud máš šrouby v zahloubení a díra na hlavu není nějak extra velká dost blbě se sháněj bezpečáky. Co já jsem našel od OZ, tak jsem je tam nenarval:( Jinak funkci splněj stejně jako obyč šrouby, ale mouchy to samozřejmě má. U mě třeba takový že ikdyž jsem kola utáhl jak sviň, tak se kolo po nějaký době ježdění + - o 2 milimetry pootočilo než se to opřelo o šroub a pak jsem měl docela velký problémy tam narvat klíč a kola sundat, ale jak říkám, tohle všechno se odráží na tom, ja velkou díru máš pro hlavu šroubu. Jinak se mě nikdy nestalo, že by se šroub povolil či tak.
2)přehodit přední těhlice a zadní nápravu z fáčka 93+.
Nakonec jsem to taky tak udělal a jsem spokokojenej. Kola seděj jak přibitý a máš\"nepřeberný\&quo
t;množství bezpečáků. Je fakt, že je tohle trochu náročnější operace než přehodit šrouby, ale kdybych se měl znovu rozhodovat, tak bych volil stovkovou rozteč. U týhle varianty je potřeba přehodit celou zadní nápravu a vepředu těhlice a brzd.kotouče. Já jsem to měl věci koupený odtud z Virtu,ale jelikož už nějakou dobu ležely, takže jsem měnil jak kotouče, tak zadní odbložení, prasata i silenbloky zadní nápravy, ale nebyly to nějaký extra částky a člověk má aspoň jistotu co tam má
krekr16 07.03.09 09:53:28 napsal:
Pry by to meli vyřešit plovoucí šrouby co sem se dočetl na netu ale tak jestli stačí jen
podložky a nebo oboje dohromady?
Stačí jen plovoucí šouby...