Felda poradte

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 09.01.2009 do 24.01.2009, založil/a Brkoliny
řadit dle data
20:51:21
24.01.2009
waca
jako já nevim, ale mě se to zdá normální jev, když nastartuju studený auto, a na neutrál hodněkrát pošlapu, tak se mi taky zvíšej otáčky na cca 1200, ale když je motor už horký, tak když šlapu tak otáčky klesaj...mám to takhle od začátku auta co ho mám, brzdy prošli celkovou GO-krom posilovače. Na jinejch autech (favoritech) jsem nezkoušel...myslim že když neslyšíš nějaký pořádný syčení od motoru, tak je to ok....
09:08:49
22.01.2009
Gryzly
-> Brkoliny: Když tu hadici od motoru odpojíš a zaslepíš prstem, tam pokud to přestane dělat tak je problém tam. a pokud tu hadici odpojíš na posilovači, zacpeš a přestane to dělat při šlapání na pedál, tak je hadice dobrá a problém je v posilovači, třeba prasklá membrána nebo špatnej těsníécí kroužek, ani nevínm jestli se posilovač na felicii dá rozdělat.
19:49:11
15.01.2009
Kuladmin
-> Brkoliny: S tema brzdama te hezky ze na technicky rekly ze jsou ok ale od te doby jsi urcite neco najel a nehlede na to ze nekontrolujou tlousku matrose atd. Sundej kola a omrkni to a se vsim skus zahybat zda nemas nekde vule. Jinak na snehu a ledu se nediv ze to plave 1
09:40:47
15.01.2009
Brkoliny
Dalsi problem nevim jestli s tim souvisi ale jakoby plave pri brzdeni kor ted na snehu slapnu na brzdu a cely auto se nakloni do strany na technicky mi rekli ze brzdy sou v poradku
00:23:11
11.01.2009
Brkoliny
Nak sem to neresil ale cim dal vic mi dochazi ze to neni normalni jev kdyz brzdim tak by to nemelo mit vliv na funkci motoru prece... (ano myslel sem podtlak od sani omlouvam se jestli sem to nak blbe poddal) (vyletej tak na dvanact set otacek ale dle me by se nemeli pohnout jako proc dit brzdy nejsou nijak sojeny s motorem krom toho podtlaku)
11:47:44
10.01.2009
Kuladmin
-> stoklik: On mysli k posilovaci vzduchovy podtlak takze zadna brzdovka.

-> Brkoliny: Mohlo by byt skontroluj ty hadice a i posilovac at ti nekdo slape a poslouchej zda neuchazi. ZAlezi jak hodne to lita.
01:33:24
10.01.2009
Bagrr- máma mele Emu
-> Brkoliny: kdyby byla ruplá hadice k posilovači tak ti posilovač nefunguje a přisávalo by si to vzduch furt.. Jinak pakliže se nezvýší otáčkay nějak moc tak je to zcela normální jev....
01:29:05
10.01.2009
stoklik
s brzdama sání nemá nic společného natož řj, kdyby jsi ji měl prasklou tak ti musí brzdovka mizet.
22:20:52
09.01.2009
Brkoliny
Zdravim chlapy kdyz parkrat poslapu na neutral brzdu najednou se zvednou otacky - mam teorii praskla hadice od posilovaci kdyz seslapnu prisaje vzduch do sani zmeni se bohatost a jednotka vyhodnuti klepani a zmensi predstich dela to i pri parkovani pri neumyslnem podtocenim - muze to tak byt?
Extreme Tyres