-> red.bill: No asi takhle.. já mám embéčka aktuálně tři, k tomu 13 a 14 plecháče, dvoje kopretiny, Meteory II, Apolla s gumama od 145 do 185. Nápravy klasický, blatníky novější - na těch nezáleží vůbec, příslušný partie jsou naprosto stejný. A říkám, že nevejde. Jediná možnost by byla ta, že Jupitery mají výrazně jinej zális (čili ET) než třeba ty meteory. Což nevím, ty jsem nikdy neměl. Ještě taky v případě 120kovejch pružin a profilu nanejvejš tak 65% by se to mohlo vejít...
Jo, doufám, že ti je alespoň 60, když mi říkaš chlapče

..
-> FMsedan: V podstatě je to kus za kus obojí, bude-li to náprava s šnekem a mokrý poloosy. Co si tak vybavuju, tak asi budeš muset pořešit přední brzdový hadice - u MB je držák na spoji trubka hadice vodorovně, asi by bylo lepší ho o 90° otočit, jinak tam dochází k dření hadice o pevný části. Já to jednou neotočil a musel na hadici udělat smyčku. Ale možná jsem nebyl jen dost šikovnej.. mluvím o dvoupístech.
Vzadu budeš potřebovat nejspíš 120kový brzdový lana, pokud už tam nejsou. Originál MB jsou o kus kratší. Nevím jak to vychází u toho původního kladkovýho systému s lany nestejné délky.