skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
tyčky zdvihátek
-> petr s: okrem toho 

-> rolls: Zdvihátko ventilů
-> waca: no dajme tomu
a ten valcek ma este ine meno?

-> rolls: dá se říci že jo..ale "dno" co se dotýká vačky je plné...takže polodutá

-> waca: duty valcek nie?
-> suri: přesně tak...zdvihátko=malej váleček co běhá mezi vačkou a rozvodovou tyčkou..rozvodová tyčka= to co chce Rolls hliníkový....
-> waca: jj...si bol rychlejsi

-> waca: jj uz mam...som to hladal ako tycka a nie ako tycky
-> suri: -> petr s: dik ze ste ma dostali do obrazu pri spravnej terminologii

-> suri: -> petr s: dik ze ste ma dostali do obrazu pri spravnej terminologii

-> rolls: 115020510 ...mas to v předešlým příspěvku 

tak uz som z toho pomali kokot ale fakt
-> waca: mozes hodit to cislo dielu tych alu tyciek co si si objednal z pronda? budem velmi dakovala

-> waca: mozes hodit to cislo dielu tych alu tyciek co si si objednal z pronda? budem velmi dakovala

-> rolls: ide zdvihatko taky valcek kratky a potom tycky
-> rolls: tady to je 115020510 TYČKY ROZVOD. AL SADA 172,00 19,00 204,68
-> rolls: Ale v katalogu to je tyčka rozvodová
-> suri: potrebujem zdvihatko ventilov..aj autosuciastky to maju pod takym nazvom
-> waca: -> waca: mmt...v pronde som nasiel len tieto 114020480 ZDVIHÁTKO VENTILU Š 120-FAV,FEL kus za 38kc...je to ono?
-> waca: kurva...to zasa mam nieco objednavat z CR? uz ma jebne z toho. postovne bude viac stat ako cela skodofka kurva
-> rolls: No chlape, ty mi mluvís z duše..oběhal sem včechny mototechny v okruhu 60km, a vsude na me cumeli jak pucí
...někde mi dokonce trvdily že tam hlinikovy ani nejsou, druzí zase že to jeste za tech xxx let nikdo nechtel, třetí zase nevedel co to vlastne je...tak sem musel prostourat net a nasel sem je za 260lč novy na Prondu.cz
no fakt hruza schánět ALU tyčky

Já teda nevim, pro mě zdvihátko je ten soudeček co obíhá kolem vačky a tyčka je to co z toho vede nahoru do koníka....No vono i kdyz reknes v mototechne že chces ALU tyčky do rozvodu OHV na felicii, tak na tebe čumej jak na magora

-> petr s: ani nevíš jak se dobře nakupuje se slovem "tyčka"
až to člověk pak jen omýlá dokola.....tady když řeknu v mototechně zdvihátka tak na mě čumí...když jsem řekl tyčky...si měl vidět jak se najednou někomu rozsvítilo
...

-> petr s: tycky

-> rolls: Zdvihátka ne tyčky
no ja zhanam z fava hlinikove zdvihatka a je to celkom umenie pozhanat

-> Gemini: no tak jestli jo byloby to gut...až teď před skládáním po kompletní GO jsem si všiml, že drtivá většina je do tvaru "S" což teda to sem ještě lidově řečeno nežral....jako většinou v půlce malinko ohlé ale do S ještě ne....a když šáhnu po vybrakovaných dvou motorech tak si myslím moc nepomůžu....tady sem volal do jednoho obchodu a prý mají na škodovku za 87Kč/kus doufám, že i tohle se nedělalo druhovýrobní....to by nemělo cenu to tam vůbec dávat...
viacmenej su rovnake, kratsie ma len fabia (kvoli hydrostelungom)
Jsou tyčky zdvihátek škodovka stejné jako favorit nebo u fáva jsou kratší??? Příp. kde by se ještě daly na škodovku koupit...nemá někdo navic???