-> Jarda: smiř se s tím a nedělej ostudu mužskému plemeni!

bezpredmetne... :)
Zastavil:Jarda - zrušená registrace

Už jsem pochopil, že za holkama se nemá dolejzat jak debil a milionkrát dávat další šance. A holku asi víc zaujme, když se budeš chovat jako chlap a nebudeš před ní jako troska
Ale to by museli říct zdejší slečny. A jak jsi tu jednou psal, že hrdost je u tebe až na posledním místě. Jako být namachrovanej namyšlenej debil je na hovno, ale zase nemít žádnou hrdost, to je zase druhej extrem. To pak nikdy ničeho nedosáhneš. Jen tě budou všichni využívat. Tohle už jsem taky pochopil a kašlu na to , dělat někomu hodnýho blbečka pro všechno
No, ale dělej jak myslíš. Hromada lidí ti tady chce pomoct, ale ty si pořád vedeš tu svojí

ty si uplná troska, karikatura člověka... jak si tady kecal o sebevraždě, to samý... pořádnej chlap by o tom nekecal a udělal ale ty ne. Já si sem chodim relaxovat a tak taky nikoho neotravuju že při škole chodim do práce a ještě pomáhám tátovi na baráku. Potřebuju si odfouknout a občas nějakou radu ohledně auta. Můžeš sice podotknout že toto vlákno nemusim číst ale už jen název a vim co je uvnitř. Hergot di s kámošema do hospody, nabal si novou a šmitec.

Podle horoskopu ke mně nejde žádný znamení a ještě sem věčnej smolař

musíme si pomáhať

navíc hledat si holku po netu díky nechci jednou sem si vyzkoušel a nikdy víc

něco je špatně 

(teda vlastně musíš) Hele a Péťa je to teď už Petra, ok ;) "chodili jsme spolu" a to je celý co máš právo říkat
(minulost, sice krásná, ale minulost)

bezpredmetne... :)
Zastavil:Jarda - zrušená registrace