Papa olej

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 04.11.2008 do 07.11.2008, založil/a JuraRacing
řadit dle data
19:24:04
07.11.2008
JuraRacing
no skusim to tesnenie pod cidlom popripade cele cidlo vymenit nevis nahodou co stoji to cidlo ale s tyma vlozkama sa urcite nebudem jebat potrebujem mat auto kazdy den pojazdne takze nemozem si to dovolit
20:56:16
06.11.2008
woody121
ja mam tiež podobný problém tečie mi olej okolo čidla dal som tam new tesnenie a už je to oka ale mne to poriadne zatekalo neviem ako tebe ale môžu to byť aj tie vložky skus pretesniť 8
17:22:41
06.11.2008
MOLSO
-> JuraRacing: po vyšrobovani čidla ti vyteče celkom dost oleja tak si priprav nejaku plechovku - napr. od bonduelle kukurice 4

a nezabudaj na heslo ze motor ide najlepšie tesne pred smrtou (keby otcova LSka jazdila tak ako moj 120 motor tak može byt rád 2 3 teda az na to ze papa tooolko oleja 40 )
17:07:41
06.11.2008
JuraRacing
praveze ten motor mojim zivsim stylom jazdy teraz slape jak drak chyta na supu neni problem vzivote nesiel na 3 valce a ma stale paradny dych len ten olej ma sere ze zere ale neviem ze ci mi trocha neprepusta aj cez cidlo oleja a jedna otazka da sa to cidlo oleja vymenit aj bez vypustenia oleja alebo ked vysrobujem to cidlo bude tade tiect olej dik za rady5
23:02:55
04.11.2008
MOLSO
-> Tom.t: no a co ine tam mam liat ? žere tolok oleja ma popraskane niektore ventilove pružiny hrdzave vahadala a v motore usadeniny ze som sa skoro dogrcal ked som isol nastavovat ventily. Ked sa mi ten vyjeťák minie a budes mat cestu okolo nejaku tu 4literku mi mozes doniest 47 47 47
22:48:10
04.11.2008
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> MOLSO: ty vole ty tam leješ vyjeták 3 tomu motoru sa ulavi až sa zadrie 1 ak sa chceš ešte vozit tak ti priveziem tak 100litrov vyjetaku , to ti na nejaky ten mesiac blbnutia vydrzi40
22:46:19
04.11.2008
MOLSO
-> Tom.t: pracuje sa na favo motore a neni teraz moc času a aspon miniem vyjeťák čo sa doma povaluje 40 favo by som chcel dat až na jar lebo planujem odstavenie na zimu ( každú chvílu) a je zbytočné hodit tam favo na 2 týždne vozenia a 4 mesiace stánia
22:44:06
04.11.2008
-> MOLSO: a prečo ten motor nezahodíš ? podla tych sviečok čo si prezentoval si to vime živo predstavit ten stav5
22:43:08
04.11.2008
-> JuraRacing: nepíšeš čo to je za motor, pokial 130 tak celkové opotrebenie - piesty, kružky, poškrabané válce .. inak ako píše molso aj vymrdané vodítka ventilov ..

inak by som povedal ze si ten motor tym trosicku zivsim stylom skor odrovnal ako oziviĺ4
22:22:30
04.11.2008
MOLSO
to máš pekné celkom .... ja musim dolievat do motoroa na 60 km liter oleja pri normalnej jazde, pri prasojazde liter oleja na 10 km 4

oelj može žrat ez voditka ventilov alebo cez krúžky. Ak z odvetrania motora citelne fúka pri volnobehu tak to asi budú krúžky
22:16:41
04.11.2008
JuraRacing
Caute potrebujem poradit v com moze byt chyba ked som kupil moju rapidu tak motoricky bola trosicku pridusena nakolko ju mal stary dedo a tak som ju pri mojom zivsom style jazdy trosicka ozivil bol tam zevraj olej meneny takze som na to nevenoval nejaku pozornost obcas som ho skontroloval a vsetko v pohode ako tak mal pol roka tak za toho pol roka zozrala fakt asi max pol litra a to som jej obcas daval dobre kakao 5 doslo leto a rozhodol som sa ze dam novy olej aj pretesnim rovno vanu a tak sa aj stalo na poradenie od druhych som tam kiupil CASTROL 15W-40 mineral zevraj vhodny a tak som zacal jazdit po tych 1000km som skontroloval olej a bolo tam skoro na minime pozeram ze co je tak som dolial a vsetko v pohode atak som najazdil dalsich asi 500km a zase o neco menej vsimol som si ze ked silnejsie pridam tak vyvali z vyfuku aj ten nepekny modry dym co predtym vobec nerobila a tak sa chcem spytat ze ci mohol ten castrol nejak rozorat nejake tesnenia alebo v com moze byt problem dik za rady 5
Extreme Tyres