Takže děcka. Budík 60mm vypadá úplně stejně jako ta 52mm co jsem sem dával fotku. Mají skladem jenom dva 12V, ale do Maďarska jezdí každý měsíc, tak není problém si počkat na víc kusů aby to poslali na jednou s jedním poštovným.
Cena budíky je s DPH 431,- a cena čidla které k němu patří je 362,- opět včetně daně. Tu cenu co mě říkal jeho kolega byla špatná a navíc bez DPH.
Takže kdo se chce svést s objednávkou se mnou? Jen závazně!
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Budík a čidlo na tlak oleje?
prohledat
296 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 12.10.2008 do 17.04.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> J3STER: avie nemá tlak oleje ale tlak vzduchu
-> J3STER: Dole je
Máte někdo foto toho budíku tlaku z avie?
havlik 12.10.08 11:07:49 napsal: A co takhle Pal budíky z traktorů?:) Chystam se to řešit takto jenže nestíham se tam stavět. A prej vypadaj stejně jak škodovácký takže by to ani nerušilo -> havlik: Tak tohle mě zajímá.

-> petr s: to je jedno ci MASLO alebo RAMA krem bonžúr ne ?
hlavne ze budik ukazuje tlak oleja 

-> Martin120L: Díky Martine za tip, už jsem ho dostal i přes SZ, ale vzhledově se mě víc líbí ten budík na odkazu co dal Petr s 

-> Martin120L: Oni rusi tam napsali Maslo místo olej nebo oil
-> Tuner#2: Co takhle budík i čidlo z Lady 1500,1600? LADA Koněvova P3
-> petr s: hej tak diky
-> suri: Funguje to normálně
-> petr s: a zapojenie taketo nemoze fungovat ze v jednej rurke / jakel budu obe cidla ? z jednej strany pojdes vstup na motor v druhej na chladic co povies bude tade prudit olej takze tak
-> havlik: Ale pokud vím tak žádné pal nebyly elektrické
-> petr s: aha no tak to bych stejně asi nechtěl
-> havlik: Ale na hadici ne elektrické
-> petr s: 

-> havlik: Jak byls u mě taky mohls říct několik jich tady leží do 10 atm
-> deathcat: už mě to psal tunér:) Protože kámoš mi je furt slibuje že má v garáži někde budíky z erka tak proto
-> havlik: A za tenhle 390 dáš jo

-> deathcat: hajzle:D ale tak oni prodávaj za 350 a to se mi zase dát nechce za jeden budík:) Jinak moc dobře vim že to DNXáci maj :)
-> Tuner#2: jasné
-> Tuner#2: jasné
-> Tuner#2: jj chápu zbytečná práce navíc.
-> deathcat: Aha, takže kapilára. Tím to u mě padá, už mám natažené kabely do zadu a je to zbytečná práce, navíc budík asi sehnat není sranda.
-> Tuner#2: jj jsou z erka. Ale barometr není elektrický.
-> krup: Záleží jak ti to vyhovuje a jak na to vidíš přes volant...
-> krup: Záleží jak ti to vyhovuje a jak na to vidíš přes volant...
-> Nwkt: Vidím jen tacho a otáčkoměr, ostatní je jen odlesk
ale chápu, že teda z eRka

-> deathcat 16.10.08 16:13:45: nebylo by lepší ty otáčkoměry tak torchu otočit ještě ? .. aby ti červeny začinalo " na dvou hodinách " ?
-> deathcat: Jen tak na okraj, kde vlastně byli tyhle origo budíky? V eRku?
-> deathcat: Já vím, obě auta jsou v oblíbených, ale Perko mě napadl jako první a má to tak jak to chci, tzn. dva malý, pak otáčkoměr a jeden malý bráno z leva.

-> Tuner#2: No má to tak už víc lidí než jen perko
skoda-virt.cz/cz/auta?id3 =2700&a...
nebo
skoda-virt.cz/cz/.../8134 2

skoda-virt.cz/cz/auta?id3 =2700&a...
nebo
skoda-virt.cz/cz/.../8134 2
-> havlik: Budem kopírovat Perka, ale já to mám takhle v hlavě už dávno, jen nejsou lidi :-)
-> havlik: Já už otáčkoměr sehnal :), dokonce nový
-> Tuner#2: Jsem zvědavej na cenu celku, asi bych do nich taky šel
-> Tuner#2: Jsem zvědavej na cenu celku, asi bych do nich taky šel

takze rekapitulace :) cidlo a budik na tlak oleje z avie? dik :)
-> Tuner#2: hm tak nějak si to představuju taky:D kua:D zase budu kopírovat akorát já k tomu schánim větší otáčkoměr z eRka
-> havlik: No a takhle + jedna vychytávka by to mělo u mě po zimě vypadat: skoda-virt.cz/cz/.../5166
3
-> Tuner#2: ach so :) tak to pak jo:) já měl za to že origo maj 52 tak to potom v pohodě

-> havlik: 12:02:47
13.10.2008
13.10.2008
-> Tuner#2: a proč to má 60? to je stejnej rozměr jako škodováckej ten malej budík?
Podle popisu do telefonu stejně jako ten 52mm, takže takhle.
-> Tuner#2: jj budík a čidlo ale až podle toho jak to bude vypadat:)
-> havlik: Co mě taky? Taky chceš budík a čidlo? Aby si nemyslili, že máme nějakou dopravní společnost 

-> petr s: Velký dík a hřejivý dobrý pocit

-> petr s: pusu?:D od Tunera2

A co dostanu já ? Za rady se platí

-> Nwkt: mě taky

-> Nwkt: OK, až budu mít fotku (měl by být úplně stejný jako ta 52mm co tam mají na foto) a cenu čidla, tak to sem dám. Jinak ten obrouček je prý gumový? ale když to drží v náklaďáku, tak to do palubky nějak dostanem 

-> Tuner#2: som zvedavy, ptom kupim aj ja
-> Tuner#2: Jj měl, popřípadě můžu zaplatit převodem, aby se nemusela platit dobírka 

-> Nwkt: Poptám se příští týden. Měl bys fakt zájem? Rozpočítala by se pošta

-> Tuner#2: Když by si vzal 2 ks nebyla by nějaká množstevní sleva? 

Takže jsem tam dnes volal, prý nefunguje e-mail, ale v pondělí mě pošlou veškeré info i s fotkou toho 60mm budíku. Čidlo nevěděl jaké k tomu pasuje a kolega který to dělá bude taky až v pondělí. Co je ale fantazie, tak cena toho budíku je 390,-Kč. Počkám si na příští týden na info a asi jdu do toho.