Nedrzí volnobeh Rapid

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 10.09.2008 do 11.09.2008, založil/a mboss
řadit dle data
19:19:01
11.09.2008
BeBe
-> mboss: nastavil si volnobeh na starom spinavom filtry ktory nema taku priepustnost vzduchu ako novy,takze mas najskor s novym prilis chudobnu zmes takze by si mal nastavit volnobeh na novom
16:43:47
11.09.2008
peti
-> mboss: no ja som malm presne tento isty problem a tiez sa to urovnalo ked som dal dole filter a znova ho dokladne damontovcal , ani ja netusim co to mohlo byt ale odvtedy to ide
16:41:03
11.09.2008
mboss
prišiel som na niečo... vymenil som tie bohskarane kable .... ale zistil som ze to je nieco zo vzduchom pretoze ked som zakryl rukou prívod vzduchu do filtra tak otacky drzalo akonahle som dal ruku prec tak už kašľal a skapal.... :D potom som dal stary filter a boha drži otačky normalne ja som s toho jelen 1
16:24:38
11.09.2008
mirco
asi najskôr ešte ostala niejaká špina v karburátore a mohla zapchať voľnobežné trysky,ešte raz rozober karbík a vyčisti ich alebo ti nevypadol káblik na odpájač voľnobehu a funguje ti odpájač voľnobehu...
21:16:26
10.09.2008
mboss
Secko sa to zacalo dnes... udalosti pred tým opisem:

cistil som karbec, vyberal a cistil sviecky, brat si vsimol ze jeden kabel do sviecky je nejaky chujovy tak sme tam dali kabel zo 120tky... v aute je motor favorit. auto nejak nedrzalo otacky... nastavili sme ich a potom uz isli pekne az do dnes utorok som odstavil auto secko slapalo... akurat som ten vecer este vymenil vzduch filter lebo stary bol zasraty. dnes vecer som sadol do auta a zacalo to ... v meste uplny konec nedrzalo otacky a zdochynalo na krizovatkach ... neviem co to moze byt pretoze som len teras kupil auto a nepoznam ho dokonale ... brat si mysli ze to je ten kabel do sviecky... poradte my co to moze byt
Extreme Tyres