to mě musíte informovat když se něco takovýho tady na virtu děje..sem přišel pozdě ukáže se tady FOPE po tomhle ještě?to by byla totiž škoda kdyby se neukázal.. by nebyla žádná sranda
kua sem tady nák pozdě ale tak mě to rozesmálo že sem ktomu musim něco napsat-> FOPE: co seš ty za kokota bych tě chtěl vidět někdy na živo a tu tvoji dílnu taky .......jinak ja si nemoh pomoct tak mě nekamenujte že tahám starý téma
Lidičky mě je úplně jedno co kdo si myslí, mimochodem každej může mít nazor jakej chce - to nikomu neberu. A ať jste takový nebo makový tak mi jste stejně u... však víte kde... (ted jsem asik hrubě porušil jedno z pravidel ve virtu... ale s takovejma cucakama (druhý pravidlo ve virtu) se zabejvat nebudu, virt je bandaska plná tupců (až na některý vyjímky) jinak já si vystačim sám. Mimochodem na plameny ve vejfuku nepotřebuješ mít seřízený ventilový vůle, jenom ti stačí znát otryskování karburátoru (bohatá směs na volno) a místo seriovky vejfuku tam dáš jenom čistě průchozí trubku.... nazdar bazar.....
po ostatni.. kdo by to nahodou chtel zkusit tak nerikejte ze sem Vam to poradil ja-) a za mnou nechodte az neco odejde-) on totiz motor skodovky neni stavenej na vykon wrccka tak si s tim dlouhodobe neporadi-))
-> FOPE: uz bys mohl prijit s vlastnim nazorem a ne se porad po nekom slepicit.. od malicka sem byl necim a proto to pro me byla jasna volba-) jak krasne okopirovane z reklamy-)
kdyz uz neco nekomu radis tak si aspon za svuj nazorem stuj..
mimochodem kdyz mas tu autodilnu tak ti dam recept jak na levne ALS-) a muzes to montovat zakaznikum aby si pripadaly jak ve WRC se slehajicimi plameny z vyfuku-).. staci "spravne" poladit ventilovou vuli a predstih-) urcite o to bude vetsi zajem jak o turbonator a taky to mas za 5 minut-))
-> David29 - Mrázovka: Tak to máš blbý... od malička jsem se pohyboval s tátou nebo se strejdou v garáži okolo aut, viděl jsem spoustu věcí, spoustu věcí jsem se od nich naučil, a když jsem se pak dál rozhodoval tak automechanik byla jasná volba... a dneska mam vlastní autodílnu
-> FOPE: Píšeš že máš kdoví jaké znalosti ale mě osobně to tak vůbec nepřijde podle toho co jsem měl možnost si zatím přečíst. Já sice taky nemám v některých oblastech extra znalosti, ale v tom co znám se myslím orientuju bez chyby a naopak to o čem nemám ani páru raději ani nekomentuju ...a tobě bych doporučil to samé.
FOPE 20.09.08 23:03:24 napsal: -> Tuner#2: mě moje znalosti bohatě stačí čeče......tak to buď rád, že tě toho moc nezatěžuje, ale v budoucnu asi budeš méně šťastný
-> LiMaK: co furt máš s tim turbonatorem ... si ho kup když se ti to tak líbí, ale asik to tipnu jenom na to že se ti líbí jenom a pouze to slovo "turbonátor"
najdi si ty stranky turbonatoru, a podivej se kolik tam "vyrobce a objevitel" tohoto principu udava zvyseni vykonu, snizeni spotrby paliva, udava aji montazni rychlost 5 minut s jednim sroubovakem a kundou v plavkach :-)
-> FOPE 20.09.08 22:55:23: To jsi sice nenapsal, ale srovnávat větráček v sání s ALS to je jako srovnávat Trabanta s raketoplánem v dosažené rychlosti.
nebudu ti podrobne popisovat, co mam za auta a uz vubec ne jakymi karburatory je zivim. juen ti reknu, ze muj mazlik 742.136 ma namerenych na brzde 69kW a 117Nm a to je auto pro radiost. musim ti ale popsat, ze zadny turbonator tam nemam a celkem me irituje, ze nekdo si mysli ze montazi turbonatoru behem 5ti minut zvysi vykon a 30 koni...a jeste ho dokaze srovnavat s WRC,chiptuningem apodobne.na spotrebaku taky zadnu jikov nelestim, nebo alespon nevim kde ho ta new fabka ma. je to sice spotrebni rodinne auto, ale nejaky ty zkusenosti s chipem v ni uz mam, jelikoz je placena z ruky a nezajimaji me nejake pujcky nebo leasingy..
zkus to navrhnout treba tunerovi, aby si na svuj 1.8turbo koupil turbonator...uz ted nema srovnani a potom by uz konkuroval NASA v kosmickychj letech
-> LiMaK: :D dovol abych se zasmal.... Neřek jsem nic takovýho o tobě že jsi "chuj" a už vůbec jsem neřekl (nenapsal) že turbonátor ti z nějakýho "škopku" z roku nebreč udělá WRC.