skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sportovní výfuk na 120
zo spoilercentra mam na svojej skodovke,zvuk celkom fajn,ale nie je dunivy,skor taky rezavy,neviem to dost dobre opisat.Hlavne vo vyssich otackach je dost hlucny.A sem tam aj striela:).Narast vykonu som velmi nepostrehol,To som musel urobit mensie upravy v sani a na motori.Spotreba cca ta ista.A hlavne ked ho kupis,tak tu ciernu farbu odstran a striekni ho nejakou kvalitnou antikoroznou farbou na vyfuky,lebo dost rychlo chyti hrdzu.Po zime urcite.Inak pohoda
ten ze spoilercentra ma pry zvuk celkem pekny,ale zase nema atest.Spotreba bude u obou priblizna a nijak vyrazne se od seriove spotreby nelisisci.Ten druhy atest ma,ale zase cena je tedy nekde jinde;-)A vykon se od serie nijak lisist nebudou zase u obou,protoze na seriovem motoru to nema moc efket a vyznam.Mozna by byl trosku znat pricnak,ale tohle ne;-)
Nemáte někdo zkušenosti s některym z těchto výfuků? Jakej maji zvuk, co spotřeba a výkon? www.spoilercentrum.cz/esh
op/.../skoda-120-130-rapid
-sportovni-vyfuk
www.tuningshop.cz/sportov ni-vyfuk-ulter-sport-skoda -105-120-1-koncovka-95%D76 5mm.htm
Nebo jestli nevíte ještě o nějakých?
www.tuningshop.cz/sportov ni-vyfuk-ulter-sport-skoda -105-120-1-koncovka-95%D76 5mm.htm
Nebo jestli nevíte ještě o nějakých?