skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Orig. šport. výfuk Felicia
-> matoo: Nooo rad by som či pomôže vyfukove potrubie, čiže stredovy koncovy tlmič, resp bez stredoveho alebo ten dynamizer (stale nefim čo to je). a taktiež by ma zaujimalo či spravia dosť leštené nerezové zvody alebo postačia klasické
-> Funnymannr: bud trocha konkretnejsi. slovo vyfukove pomenuva viacej veci a ty myslis asi iba jednu,nie? takze co myslis? zvody, stredny diel alebo koncovy diel?
-> Tuneman2: Máš vyfukove LAYTING???? Ak ano napiš mi prosim ta
Taktiež by som sa chcel spýtať na skúsenosti so športovým potrubím (nie len koncovkou)... Layting tam má miesto stredového tlmiča dynamizér alebo bez, neviete čo to je, načo to slúži? či s tým alebo bez???A taktiež prípadné skúsenosti ak niekto má uvítam
-> sep: jj myslím, že ta Soieta je dost dobrá, len trochu drahá a ževraj na Slovensku sa nepredáva
Soieta má jednu velkou výhodu,má atest pro provoz na pozemních komunikacích,takže jak technická prohlídka tak případné setkání s PČR je zívací záležitost ( alespoň co se výfuku týká.-).
-> venca5: tak z videjka toho moc nepoznáš..to jevětšinou zkreslene...inač nejlepši vejfuk za dobry penize je Laityng....:-)
-> petr s: jj pravda
inač keby tu mal niekto náhodou ten o ktorom som hovoril, alebo podobbný, budem vdačný za každé info...a nejaké videjko by bolo úplne best
Skúsim ešte zistit čo je to presne zač, aby sme vedeli o čom hovoríme....ale myslím že to vyrába orig. Škoda....alebo ten kto vyrába výfuky pre Škodu
inač keby tu mal niekto náhodou ten o ktorom som hovoril, alebo podobbný, budem vdačný za každé info...a nejaké videjko by bolo úplne best
Skúsim ešte zistit čo je to presne zač, aby sme vedeli o čom hovoríme....ale myslím že to vyrába orig. Škoda....alebo ten kto vyrába výfuky pre Škodu
-> venca5: Za kvalitu se platí
tak tie vyzerajú dost v pohode, len ta cena už je trochu menej v pohode

skus sa pozriet na stranku
www.soieta-tech.cz/
toto su ladene vyfucky na favo/feliciu, a svedci o tom aj kvalita spracovania(nerez)
www.soieta-tech.cz/
toto su ladene vyfucky na favo/feliciu, a svedci o tom aj kvalita spracovania(nerez)
alebo tak všeobecne - stoja tie origo výfuky za niečo??.... alebo radšej kúpit univerzál?
no nemám nič...len som to videl v predajni, vyzerá to ako seriový
A kterej cece? hod nakej odkaz foto apod.
Čaute, chcem sa spýtat či niekto nemáte tento origo športový výfuk na feldu/favo, už dlho premyšlam či to kúpit, ale chcel by som vediet čo je to zač...teda či to ma aj nejaký dobrý zvuk.....v predajni mi hovoril, že je to nejak jemne ladené a stoji to 1600 Sk, diky