-> Ferrarit: Táta měl na svojí 120 podobnej problém, někdy to prostě nastartoval, jindy ve startéru jenom cvakalo a opravdu to bylo špatnou kostrou, takže pozor na to.
Jinak můj starý starér (viz první správa :) měl vadné to relé, které se spíná při startování.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Startér - nestartuje :)
ahoj...tak jsem na to prisel a bylo to rele v imobilizeru...vyradil jsem ho a uz je vsechno ok...

jo jinak se jedna o skodu felicia
ahoj...tyky mam stejna problem...ja jsem na tom ale hur!!! jednou normalne startuje a jednou zase ne...uz jsem vymenil civku na zasouvani pastorku a porad to samy...nekdo rikal ze se to obcas stava a prej je to spatnou kostrou na motoru?to se mi ale nezda...jinak kdyz to zruvna nestartovalo tak jsem to promeroval a 12v do civky normalne jde ale ani necvakne...Take bych potreboval radu

Roztlačeno, po chcipnutí nestartuje :(
12V ke spínači startéru jde, takže chyba startéru :)
Až dojedu domů, tak to musím prostě postavit z kopce a v pondělí hurá na vrakáč pro startér.
12V ke spínači startéru jde, takže chyba startéru :)
Až dojedu domů, tak to musím prostě postavit z kopce a v pondělí hurá na vrakáč pro startér.
Roztlačit a jet domů
Tak to roztlač do chytnutí,pak to chcípni a zkus nastartovat.
Ahoj, mám takový menší problém se startérem. Včera normálně fungoval, dnes jsem potřeboval odjet, otočím klíčkem a nic - startér se vůbec netočí, není slyšet ani cvakání spínače startéru. Kontrolky svítí všechny, i brzdová kontrolka při klíčku v poloze II.
S autem se mezi včerejškem a dneškem nic nedělalo. Je možné, aby tak najednou odešel startér?
Dodám, že elektriku jsem zkontroloval, jak jen to bez voltmetru šlo.
Momentálně jsem v nouzové situaci, auto na návsi a jsem úplně bez nářadí, Andrta a všeho potřebného vybavení - do civilizace daleko (a myslím, že načtení skoda-virt.cz mě na GPRS stálo min 50 Kč :)
S autem se mezi včerejškem a dneškem nic nedělalo. Je možné, aby tak najednou odešel startér?
Dodám, že elektriku jsem zkontroloval, jak jen to bez voltmetru šlo.
Momentálně jsem v nouzové situaci, auto na návsi a jsem úplně bez nářadí, Andrta a všeho potřebného vybavení - do civilizace daleko (a myslím, že načtení skoda-virt.cz mě na GPRS stálo min 50 Kč :)