skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
chladic - autokelly
ja ho mam taky, sice zatim moc nenajel jen tak pulkilometrove trasy ale zatim drzi a noproblema
taky nad ním přemejšlím, čínan za 500,
zas dávat 2 za chladič sic origo nevím no
zas dávat 2 za chladič sic origo nevím no
-> sep: jeste hur ....
-> Pilot 105: no sak jo
-> Pilot 105: no sak jo
-> VeTëV: To je mi také jasné ;), ale tenhle člověk než by prodával šmejd, tak Ti radši řekne, že díl nemá, nebo Ti nabídne originál za 3násobek ceny a pokud chceš ten šmejd, tak Tě pošle ke konkurenci. Takže bych věřil jeho tvrzení, že ty chladiče nejsou špatné.
Tak taky jsem ho koupil...čínu...a vypadá moc hezky...neviděl bych v tom problém...

-> VeTëV: :spíš troj až čtyřnásobek...
-> Pilot 105: nebot nikdop neda 2x tolik za original

-> suri: V Plzni jsem se bavil s prodejcem Škoda dílů (kupuji už u něj díly víc než 6 let), málo co si bere do krámu z druhovýroby, ale tyhle chladiče prodává a říkal, že s mima není žádný problém, origo prý ani nebere na sklad, jedině na objednávku.
no chvalil ten sikmooky lebo vedel ze za 3000sk mu ten cz nik nekupi
V petrzke chvalil predavac korejske chladice za 1000Sk. Pritom mohol chvalit origo za 3t (alebo kolko to vravel) a zarabat, takze mozno tie sikmooke chladice asi nebudu az take zle :).
Nebo než se tam dá tak ho napustit vodou a natlakovat kompresorem,decentně,

-> zdenekz: Dobře no, ale jako vysrat se může stejně druhovýroba jako origo
-> Kalibán123: problém když vyteče,za nemrznoucí směs dáš víc než za nějakej chladič i když má záruku.Fridex mi nezaplatí nikdo.
Já nevím čeho se bát prostě když se posere tak to má záruku 2 roky takže bych to vzal a omlátil o hlavičku a to že se může podělat je stejná šance jako u origo
Zaki:u nas v bystrici v jednom obchode je to CZ
-> Zaki: sep psal, že se bavil s někým, kdo je prodává a řikal, že jsou v pohodě, že maj stejné procento poruchovosti jako míval origo český, zkus se ho zeptat, taky jsem to tu řešil, ale pak mi Pavel P. sehnal na burze za 500 novej origo

-> Zaki: sak i majkl ma druhos :-)
-> suri: a de ho maju? myslim ten origo
cau ja by som ho nekupil lebo kamosovi po mesiaci zacala tiect voda medzi rebrami na dvoch miestach inak na slovensku cinsky stoji 598sk cesky omnoho kvalitnejsi 1780sk ale oplati sa
sa mi nechce verit ze nikto z tohoto fora nejazdi s druhovyrobovym chladicom....
hele koupil jsem ten chladič mám ho namontovanej ale autí beželo ale jen pár minut takže nemohu říci jestli good bo ne ..
-> Zaki: ono se ty ceny těch druhovýrobních tak pohybují
mě se podařilo za tuhle cenu sehnat funglovku z garáže, nejetou.. je to o štěstí.. můžu se ti zkusit poptat, mylsím, že tam jěště něco měl,ael ne upe nový..

-> Discovera: to ze vypada velmi pekne, este neznamena, ze mi za dva mesiace nepraskne v kolone... mna velmi zaraza ta cena... chcel by som pocut od niekoho vlastnu skusenost, napr. mam ho uz dva roky a pohoda, alebo aj zlu skusenost, len nech viem ci to mam zobrat, alebo hladat ine moznosti. Ale dakujem Discovera
..no můžu jen říct tohle...druhovýrobní "made in china" je asi jediné co de koupit...známý ho má vypadá, že je OK...je z termoplastu a provedení se mi zdá velmi pěkné a přesné...nebál bych se toho...lepší než starý zanesený a ixkrát vypadající jakoby sním někdo nabral vola

Mate niekto skusenosti s tymto chladicom? cena je 300CZK. mam taky pocit ze radsej ne, ale za opytanie nic nedam...