skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
spojka,strasne trha celym autom
no tak skusim s tym kus pojazdit a uvidime co to zrobi
-> Pedros:

-> Syny: mě se to občas klepe jako když se rozjíždím na trojku..a ejhle,ona je tam fakt trojka

-> Syny: aha tak to me jakoby skube kastle ne motor jako ze by kuckal nebo spatne tahnull
Proste nedky kdyz dam spojku do zaberu jak to delam normalne tak auto sebou nekolikrat zaskube... Ale stava se mi to jen vyjimecne a nevim co to zpusouje...
me tohle dela taky, pustim spojku a jakoby se pohnul celej agregat vuci kastli o par mm, a jakoby to trhne kdyz zastavuju tak to jakoby udela zpatky.. spojka byla nova, nevim cim to je..
jo tak tohle mi to obcas udela taky... Sem jel a postim spojku po zarazeni a jako byn zabirala a pak zaskuba s celyim autem ajko kdyz ji pustis moc rychle... Parkrat mi to auto udelalo a pak uz ne - nevim cim to je... spojka je 2 roky stara...
tiez mi trhala ked som dal novu lamelu, po par 100 km sa to vybehalo a uz ide v pohode.
-> Majklsto: mně to taky dělalo, když byla mastná, ale taky při prudkým rozjezdu a přeřezení a akceleraci klouzala
-> Majklsto: Takhle se taky projevuje nestááhnutí agregátu dohromady nebo nesouměrně. A pokud máš ještě 180 průměr,seřizoval jsi páčky?
mě tohle jednou dělala spálená lamela,někdo se asi rozjížděl na 4ku a celje povrch lamely jakoby zesklovatěl..a to byly přískoky při sebecitlivějším rozjezdu...ale jestlis dával novou,tak by to mělo bejt něco jinýho
A dotáhl si přítlačák předepsaným momentem??
neviem v com moze byt problem ale od kedy som vymenil spojku tak mi strasne sklbe pri pohynani autom a aj pri radeni ide ta spojka nejak divne.pritlacak aj zotrvak je ok