-> Tuneman2/Fávo: ty privody na vodu do sani nejsou kvuli syticu, ale na predehrev sani, proste se to sani vyhriva proudici vodou origo domek termostatu vid foto ti muzu nabidnout, kdyztak se ozvi, treba na icq
ten sytič mě ani tak netrápí, aspoň tam zůstane modrej dekl a nebude to tak nápadny,jenom ten původní sedr musim natryskovat:-)...no hlavně to sání a termostat by se mi hodili, kolik to tak stojí(výfukový potrubí mi nevadí-výfuk sem již potunil:-)..a de do původního 105-120 termostatu vyřezat závit na čidlo(vydrží to ta stěna?), do hlavy bych to vrtal nerad...a jaktože mělo origo sání tepelný přívody když mělo na sytič klasicky pádlo?
sanie radsej 136kove , vyzera tak ze ti tam sadne SEDR len tak, da sa pouzit aj original z favorita, potom treba sfrezovat potrubie aby to bolo v rovine, autosytic je fajn vec a vobec to neni zlozite, treba to len dobre pozapajat
termostat, mas tri moznosti - zohnat original 136, upravit zo S105-130 navarenim vrstvy hlinnika, vyvrtat vyrezat zavit.....alebo to iste urobis na hlinnikovej hlave a vrazis tam termocidlo
prevodovka sa da prerobit, alebo sa da aj zohnat sucha 5q 4.22
Zdarec, takže se chystám na zástavbu motoru781.135 do mé 125ky, po stránce vlastní instalace motoru sem snad vše pochopil-jiný věnec setrváku, jiné ložisko ve spojce..ale:jaké použít sací potrubí?-respektive má smysl dávat sání favorit a karburátor lekr a rešit složitě automatický sytič(to mi hlava vůbec nebere) a nebo sehnat sání 136 a ponechat sedr+natryskovat?..ani nevím jak 742.136sání vypadá, řekne mi někdo rozdíl(kromě náklonu o 10stupňů) od faváckýho?......a dále..jak mám vyřešit termostat?..ve fáčku je totiž čidlo na tělese termostatu a ten se tam po mým proměření nevleze..co s tím?..jinak je to snad asi vše, děkuju za odpovědi, rád bych to měl všecko srovnaný ať pak na něco při montáži nenarazim......jo a trochu mimo mísu:jde předělat kyvkovej krátkej pětikvalt na vlečku???, nechci kupovat zbytečně dlouhou vlečkovou převodovku, když tadle je pro mě výhodnější:-)