skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
fabia motor do favorita
-> Skoda RBK: ventily se štelujou i u 8V fabky
až 16V má hydroštosy...

-> Karel.: tjn tak ne každej má "LR" ramena od molčana jako duriq a technickou neřeší

-> havlik: já vím, že to tam už má, jen jsem mu říkal, proč to asi udělal takhle

-> Karel.: tak nwkt už to má poskládany a i v autě
-> DuriQ: no jinak nejvěší bubák je podle mě STK a taky to že je potřeba pak schánět el. čerpadlo a tak

-> DuriQ: no jinak nejvěší bubák je podle mě STK a taky to že je potřeba pak schánět el. čerpadlo a tak
-> DuriQ: tady jde o to, že NWKT dle mě jezdí na legální stk, tak proto to dá do jinýho bloku

Nwkt: co tym ziska ked to nasklada do favo bloku ? viac slizov do polevky ? uplna kokocina to skladat do favo bloku... malo ktory strapacik ti rozozna favo od fabky...
-> Nwkt: mozno sa mu nechce stelovat ventile

-> Boga: A co to nechat poskládat do fáčkovýho bloku?
Obnovuju tohle téma...nechce se mi zasírat web. Mám stejnej problém...nebo prozatím myšlenku...Když pominu že budu muset vyřešit benzínový čerpadlo tak to v pohodě nasázím místo karburátorovýho favorita bez jakejch koliv uprav ne?
jak uz bylo napsano papirove zadnej a jinak montaz fabkovyho neni vubec zadnej problem.. ovsem pokud chces zachovat MPi z fabie tak to neni jen o motoru ale o vsech cidlech pedalech atd atd. .to je daleko vetsi opruz nez ten motor.. ale karburatorovou fabii tam das bez problemu..
skoda-upravy.wz.cz/ sekce Upravy napovi
jedině přehodit papíry
no se stříkačkou taky nevím jestli to jde legál spíš ne
takze ked uz chcem striekacku tak len z fava.A taky motor z felicii..
jen motor z fava
Jen z favorita nic jiného tam nejde cos čekal
a aky motor moze ist do fava legalne?
jelikoz lze fabie celkem bez problemu dat do 120 tak dat to do fava nemuze bejt problem. Papirove samozrejme nejde....
-> vajdo: papirove leda tak do papirovyho favorita
favo110lrs mel fabku ve felde

favo110lrs mel fabku ve felde

I technicky to bude dost slozity. Natoz papirove.

zdravim.Vie mi niekto poradit ci sa da dat fabiacky motor dat do favorita, myslim technicky a aj papierovo.diky