-> Syny: od nejmenovane Benzíny jsem minulej rok skákal na sytič dvakrát,a to ja 91 Speciál,tak potom na Natural 95,a na ten 95 to skakalo uz teda o neco malo min,ale kopec Karlovarska Lochac mi to bez sytice nebrala ani jednička..jsou to svině..Takže teď zásadně OMV,Shell,jsem s nima spokojen..V nouzi tanknu i jinde,kde vim,ze neni problem,ale jen za par korun na dojeti
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
benzín-kvalita
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 04.04.2007 do 05.04.2007, založil/a Vins - zrušená registrace
Jak často jste slyšeli, že kontrola našla v Tesco, Hypernova či Globus benzínu vodu či něco jiného ? Hodně jsem to slyšel a četl o ONU, ale o těchto moc ne.
Beru u Essa bez ohledu na cenu, protože jí mám přímo v ulici a kdybych chtěl hustohustě ušetřit u supermarketových benzínek, tak si hodně zajedu a výsledek se rovná nule.
Jedinej rozdíl, kterej jsem pokusně spozoroval, je to, že s votuzidlem i druhým vozíkem jsem najel na Hypernova benzín u Olympie cca o 30 km méně a jinak jsem nepociťoval, že by to jelo nějak v zásadě jinak.
Beru u Essa bez ohledu na cenu, protože jí mám přímo v ulici a kdybych chtěl hustohustě ušetřit u supermarketových benzínek, tak si hodně zajedu a výsledek se rovná nule.
Jedinej rozdíl, kterej jsem pokusně spozoroval, je to, že s votuzidlem i druhým vozíkem jsem najel na Hypernova benzín u Olympie cca o 30 km méně a jinak jsem nepociťoval, že by to jelo nějak v zásadě jinak.
-> bnjaro: OMV šetří palivo za předpokladu, že v Tesco benzínu je voda - když je jí tam třeba 5%, tak s OMV benzínem klesne spotřeba o 5%

Když je levná i Benzina, tak je to rozhodně podezřelý

-> Vins: mno tkaovy to tescko, hypernova, globus a co ja vim co jeste to je hruza... usetris prachy, ale kolikrat j v tom benzinu i voda buh vi co jeste... Proste ja jezdim jen na DEA u nas... Na Benzine sme byl nedavno po hoooodne dlouhej dobe a nic moc podle me (meli to podezrele levny)... Asi zalezi jak mlsny mas auto a na co si zvykne...
-> Vins: jj tak povidal....
ja ho sice sem tam capnem ale to len tak za kilo ked treba ...
horsie je na tom moj stryco ten na sluzobaka a destu aby usetril tak kupuje plnu tesca ... ale on este problema nemal
ja ho sice sem tam capnem ale to len tak za kilo ked treba ...
horsie je na tom moj stryco ten na sluzobaka a destu aby usetril tak kupuje plnu tesca ... ale on este problema nemal
-> Vins: rozdil poznas na spotrebe to si radsi priplat ja prefuruji benzinu ajsem spokojen
-> bnjaro:

-> Syny:
tesco benzin je humac znam ymi rozpraval ako tak raz natankoval plnu ... niekam sa vybral a zacalo mu to xcipat tak zastavil pozrel prehladal a polaboril... v tom benzine bol humac a nejak mu to zrobilo ze sitko pred ac pumpou sa zmenilo na peknu prepazku vycistil a siel dalej, hadajte co sa zas upxalo cestou naspat...

-> Syny: omv benzínka mi vyhovuje ale nadruhou stranu když beru plnou nádrž tak u tesca poměrně pěknou kačku ušetřim.Ale zase říkají že ten naturál u omv prej šetří palivo,by mě zajímalo kolko je na tom pravdy

ty tesko benzinky a podobne ja razantne odmitam... radsi si priplatim...
Ahoj,pořád mi vrtá hlavou jakej mám kupovat naturál 95 jestli levnej Tesco nebo u OMV kterej je prej aditiovanej co čistí coustavu?Rozdíl v ceně je 2,50-3.00Kč.Pořád mi to vrtá hlavou a prej u toho naturálu 95 u OMV je prej nějak úspora paliva.Máte někdo nějaké informace?????