skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
mělká a hluboká vana
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 01.12.2006 do 03.12.2006, založil/a Olgoj Chorchoj
jasný házej! Nejlíp kdyby to šlo i zevnitř. Dík
ja mam vanu z motoru s plnoprietokovym filtrom mozem hodit foto ked ces

-> minno: mělká vana=plytká vaňa
-> Olgoj Chorchoj: ty plechový stejný nejsou, to co dal minno foto je stary typ vany s 18 šrouby, ta m-kova vypada na první pohled stejne, ale má šroubu 19 a trošku jiné rozmístnění

-> Olgoj Chorchoj: ty plechový stejný nejsou, to co dal minno foto je stary typ vany s 18 šrouby, ta m-kova vypada na první pohled stejne, ale má šroubu 19 a trošku jiné rozmístnění

-> Olgoj Chorchoj: toto je vaňa 105L 81-83, ešte asi s obtokom, ale vaňa bude podľa mňa rovnaká aj na emku.
dík, ale mám pocit, že tam vidim víko obtokovýho filtru...??? Já potřebuju plechovou vanu z M-ka, měla by držet díky devatenácti šroubum... Ale nejspíš to stejně bude stejný, co?
-> Olgoj Chorchoj: ešte keby som tak vedel aká je to "mělká" vaňa
Plechové vane na 105 mali tvar ako 120tkové hliníkové, len boli z plechu a nemali rebrovanie... Urcite nevyzerali ako tie na FAV/FEL, aspon tie co som videl nie...
Toto je 105plech:

Plechové vane na 105 mali tvar ako 120tkové hliníkové, len boli z plechu a nemali rebrovanie... Urcite nevyzerali ako tie na FAV/FEL, aspon tie co som videl nie...
Toto je 105plech:
nafotíte, prosim...? díky
no urcite aj ja mam jednu...ehhehe

-> Olgoj Chorchoj: plechovou tam mam myslim jednu v garazi z emka 105-tky rok tusim 87
plechove meli jen 105-tky

Nemáte někdo obrázek mělké a hluboké vany na emko? BTW: měly nějaký nejaušusovější emka plechový vany - na přichycení 19 šrouby? Je to stejná vana jako u filcky/fáčka?Dík