skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Objem chladici soustavy u Favorita
prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 26.06.2006 do 26.06.2006, založil/a bitmap - zrušená registrace
-> bitmap: Jednoduše zelená a a červená spíš oranžová se nemá míchat a při výměně by se to mělo propláchnout čistou vodou
No, ono to neni vubec videt, ale plavou v tom nejaky zmolky, rekl bych ze rasy ... to bude asi od ty doby, co jsem asi pred mesicem vyvaril a provizorne sem dolil neperlivou vodou, co sem koupil v krame
-> bitmap: Jestli je zelená tak jo
Kdyz uz sem dneska davam ilustracni fota, tak dam i sem.
Ma takhle vypadat chladici medium?
Ma takhle vypadat chladici medium?

-> bitmap: Otevřeš kohout u topení
To ne, nejsem blazen, hezky vsechno vypustim, namicham cerstvou vodicku a pak naleju znova.
Btw, jak se vypousti chladici soustava u Fava?
Odstoubuju vicko expanzky, vysroubuju vypustak na trubce z chladice, pockam co vytece, pak vysroubuju vypustak na bloku, pockam co vytece odsud a padla?
Btw, jak se vypousti chladici soustava u Fava?
Odstoubuju vicko expanzky, vysroubuju vypustak na trubce z chladice, pockam co vytece, pak vysroubuju vypustak na bloku, pockam co vytece odsud a padla?
-> bitmap: Jak to smícháš tak budeš mět problém to se srazí
Diky oboum za info.
To jste me ale nepotesili panove, ja se tesil, ze auticku udelam radost i fajnovou chladici kapalinou, kdyz uz ma fajnovej olej a takhle se bude muset spokojit s obycejnym fridexem.
No, ale i to bude pro nej uleva, protoze se mi zacina zdat, ze ta hnedozelena zalezitost, co tam ma snad od vyroby uz na me pri otevreni vicka zacina mrkat
To jste me ale nepotesili panove, ja se tesil, ze auticku udelam radost i fajnovou chladici kapalinou, kdyz uz ma fajnovej olej a takhle se bude muset spokojit s obycejnym fridexem.
No, ale i to bude pro nej uleva, protoze se mi zacina zdat, ze ta hnedozelena zalezitost, co tam ma snad od vyroby uz na me pri otevreni vicka zacina mrkat

Tak tak, v knížkách je psané jak v které, ale kolem 6-6,5 L
do fava se vejde cca 6l
Prosim, prosim, nevi nekdo, kolik litru kapaliny se vejde do chladici soustavy do Favorita?
Mam tu 1l takovy fajnovy cerveny chladici kapaliny, tak nevim, jestli mi to bude v pomeru 1:2 (kapalina:voda) stacit na celou, co myslite?
Mam tu 1l takovy fajnovy cerveny chladici kapaliny, tak nevim, jestli mi to bude v pomeru 1:2 (kapalina:voda) stacit na celou, co myslite?