Palivové čerpadlo Monomotronic

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 18.06.2006 do 27.07.2006, založil/a goodji
řadit dle data
19:58:15
27.07.2006
Jocko
jo ,tak prave som vyriesil malu zahadu na fave, ktora mala podobne priznaky a to ze po prejazde zatackou zacal motor "pokuckavat" (cukat). nastastie palivove cerpadlo to nebolo, bola to len derava hadica podtlaku a tym nahodne prisavanie vzduchu do sania :)
inak nasiel som predavat el. cerpadlo pre favo za tisicku, je to len ta podstatne cast, tj. samotne cerpadlo, takze v pripade poruchy cerpadla netreba kupovat cely komplet za 10tisic, ale len vymenit to podstatne vnutro. maju to tu: maloobchod.trinet.sk/ ale nic som tam este nekupoval, tak netusim co je to za firmu.
23:00:53
26.06.2006
Frenky
mám podobnej problém auto mi zdechává a nevim proč mám taky Fávo 94. kolikrát nemůžu nastartovat a nebo uprostřed jízdy z ničeho nic zhebne ani nemusim řezat zatáčky..spomene si to kdykoli..ale ččerpadlo slyšet je..jestli to tedy je čerpadlo..taky už sem zoufalej nevim co s tím...10
00:50:39
22.06.2006
Jocko
no tak pocut cerpadlo, to sa mi podarilo len par krat pri absolutnom tichu, pripadne odklopenych sedackach. Gratulujem k vybornemu sluchu :)
Ale inak mas pravdu, nikoho ani v servise neprekvapi, ked tieto cepadla zacinaju "vypadavat". Ked si mechanicky zrucnejsi domaci kutil, tak to skus vymontovat a rozobrat a vycistit. Kupit sa to da ako cely komplet aj s plavakom, alebo len to samotne cerpadlo. Ale byt tebou , tak tam dam ampermeter, vyhodim sedacky a kukol by som ci tam fakt tece prud a cerpadlo netoci, lebo zrada by mohla byt tiez v spinacom rele resp. jeho pripojeni.
20:57:37
21.06.2006
goodji
Celkem jednoduše. Když to chcípne tak není slyšet čerpadlo, a navíc je to u BMM celkem běžná závada. Dá se to zjistit i tak, že říznu zatáčku, auto "zdechne" čerpadlo není slyšet, ale přesto do něj jde proud.
Stále mi, ale nikdo nezodpověděl otázku co to spůsobuje?
19:40:01
21.06.2006
Jocko
-> goodji: celkom by ma zaujimalo, ze ako si diagnostikoval, ze je to v cerpadle.
19:54:14
20.06.2006
goodji
Tak nevím, u nás mají originál Bosch za 1280,-. Ale stejně by mě zajímalo co tu závadu spůsobuje.
21:17:16
18.06.2006
rapidmen
Já už tohle zažil taky.BMM je pěkná bestie.Nový čerpadlo stojí okolo 2000 v replice.Pochybuju, že na tom něco opravíš.Jinak sem sehnal za 500 starší a jak to jezdí!1 4
20:10:12
18.06.2006
goodji
Mám problém s palivovým čerpadlem ve Fa94 (Monomotronic). Pokud se třeba otáčím ,nebo říznu zatáčku, tak se čerpadlo zastaví a auto pak nejde natočit. Musím několikrát vypnout a zapnout zapalování, než se zase chytne. Ve dvou servisech mě řekli, že je to celkem běžná závada objevující na 120-150 tisících kilometrů. Nikdo mi, ale nebyl schopen říct co tuhle závadu spůsobuje. Jeden z mechaniků už tyhle čerpadla "pitval" ale co ji způsobuje nenašel. Má s tím někdo zkušenosti? Víte co to spůsobuje?
Extreme Tyres