Trhana jazda

prohledat
51 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 15.03.2006 do 19.03.2006, založil/a laky
řadit dle data
13:23:54
19.03.2006
kirri
-> pajavlk: klídek3
12:56:04
19.03.2006
pajavlk
teda to sou tady sračky vlezu do tématu trhaná jazda přečtu první příspěvek s tím že mu něco poradím a místo toho půl hodinu čtu bláboly aniž bych se prokousal k nákejm radám lakymu .. místo toho tu nákej zachránce češtiny řeší y/i .. no a co diť je to jedno já osobně sem dyslektik takže překlepy a špatný i/y pálím furt protože si to po sobě prostě neumím opravit..jestli tu chce někdo opravovat každý i/y založte si na to vlastní vlákno 8

laky teďka repasuju rozdělovač určitě to bude jím protože mě to dělalo stejné příznaky a špatně startovalo ide o to že když ho rozděláš sundáš ten vrchní válec s kontaktama od nohy tak uvnitř je taková spojka která spojuje hnací a hnanou hřídel je to válec zajištěný čepem na hřídely s drážkou do která zapadá unašeč od hnací hřídele..ten můj válec má o dva milimetry větší díru než je hřídel tomu řikám tolerance "s vůlí" 3 v hřídeli je díra pro čep vychlochtaná že se celej ten válec pootáčel bajvoko tři milimetry oproti hřídeli a to už vám sakra mění předstih.. takže jak se dostanu k soustruhu musím vytočit jinej a správně ho nalícovat na hřídel ten válec se oproti otáčení hřídeli nesmí vůbec hnout ! současně s tím zkontroluj i spodní ozubený kolečko který je na hřídeli taky zajištěný čepem jestli nemá vůli na otáčení .. když to bude tohle a opravíš to je to jako kdyby si koupil fungl novej rozdělovač z obchodu 4 vůle sou obecně největší problémy škodováckejch rozdělovačů protože nepatrný milimetry vám dokonale rozházej předstih .. to asi tak k rozdělovačům 4
06:35:11
19.03.2006
Jarda - zrušená registrace
-> Majkl: fakt se nabýdka pise mekkky i, ja myslel, ze je to od slova nábytek3
19:51:10
17.03.2006
laky
Kua chlapi ste sa nejak rozpisali "k veci", aj minule som sa nieco opytal o aute a vy hned o zenach. Admin by mohol zriadit nejaku extra sekciu 6 . Ale diki tym co napisali k veci. Skusim teda ten predstih,rozdelovac, kabliky a sviecky pozret, len teraz akosi nestiham a mrzko je von, ale casom... este raz dik vsem ! 4
13:47:05
17.03.2006
kirri
-> Jirik: 3
13:39:49
17.03.2006
Jirik - zrušená registrace
-> kirri / Majkl: Já bych byl taky rád aby šel domů, dneska má stejně průjem, takže je nám chlapákům tady k ničemu. 3
12:59:21
17.03.2006
kirri
-> Majkl: určitě bych nebyl rád jen já
12:55:14
17.03.2006
Majkl
-> kirri: to si ještě rozmyslim 4
12:49:42
17.03.2006
kirri
-> Majkl: doufám, že už přestaneš, protože si se tím bavil jen ty

-> Kalibán123: to by si chtěl vědět co?

K70RR165
12:44:56
17.03.2006
Majkl
-> kirri: jnže já to dělám jen z pr*ele chápeš to? páč mě to baví jak jistý jedinci jako ty se chytají každého popudu a krásně je to vytočí 3

a mě to je jedno, pište si co chcete teda za chyby, seru na Vás, Já du domů 3 1
12:30:53
17.03.2006
Kalibán123 - zrušená registrace
-> kirri: Hele a jaký i se píše ve jméně K*rr*???
12:27:30
17.03.2006
kirri
-> Majkl: Majkle, tak se na sebe koukni, chlape kurva, něco tu děláš a hele kolik lidí to tu nechce, já sem možná byl první co ti to napsal slušně (za začátku) na ajsikovi, no si si z toho nic nebral tak sem to nechal být, teď Sep a připojili se k němu další, hodně lidí sem nechodí, protože z témat o něčem se stává postupem tohle, poradil snad někdo lakymu? Já někdy taky píšu bludy, jo mám tady taky hodně odpůrců, ale přece ty to takhle nemusíš mít, prostě to tvoje opravování omez, hele sám si se přiznam, že si asi nebyl génius na jazyk český. Věřím tomu, že se "venku" chováš jinak, stejně jako já, ale ten kdo mě nezná tak by nevěřil, to samé u tebe ten kdo tě nepozná si bude říkat, jo to je ten (doplň si slovo) co každého otravuje opravováním chyb.

Já tu proti nikomu nechovám vztek, závist nebo něco podobného, ale s tímhle mě opravdu dokážeš vytočit. Za chvilku budeš jak Ondra88 a budeš chtít aby tu každý psal česky a spisovně.

Chce to prostě klid, říct si, já bych to napsal tak a tak a je.

Co mě asi tak nejvíc vadí, že si takovej nebyl, tak toho nech a bude to veselejší4

Za ten můj slovní výlev se omlouvám a doufám, že mi nebudeš opravovat chyby!

Přece nejsme ve škole a když přijdu z práce a otevřu téma a tam je Majkl korektor, tak mě to vyloženě sere, protože se dozvím jaký se píše í ve slově vůli, ale to podstatný na to co jsem se třeba já ptal tak né, dřív to tak nebylo a tohle to tu děsně háže níž a níž, protože ti co vědí už nepíšou i kvůli tomuto

-> Jirik: taky sem si všimnul, stačí tě natočit a ty se roztočíš, ale tak v pohodě, taky nejsem jinej, ale mě to přejde tak po 10 minutách a nebo když mě držej 2 chlapi3 40
11:22:36
17.03.2006
VeTeV
-> minno: jako je to sice zarazejici, ale na druhou stranu - vypovida to o tom kdo to napaal a jestli tady je nekdo natolik kovany, ze si troufa delat korektora tak smekam cepec...ale obavam se, ze nikdo z nas tuto vlastnost nema...

osobne nechavam byt - proste ja sam kolikrat nevim a pisi blbe takze mam pochopeni a nemam potrebu za to lidi kamenovat...
09:17:23
17.03.2006
Majkl
-> minno: souhlas

-> havlik: alespon pisu slusne a na nikoho neutocim

-> kirri: co to plácáš? 8
23:17:25
16.03.2006
-> kirri: Šak já su od přírody taký dloubátor. 113
21:45:05
16.03.2006
kirri
-> Jirik: Jiriku, já proti tobě ničehož nic nemám, opravdu, jen to někdy třeba blbě vyzní, neber to tak, snad to co jsme probírali občas i jinde než tu nebyly jen slova do větru, ale pár lidí mě tu leze krkem, no už ani vlastně neleze, zasekli se :-) pokud si někdy působil jako korektor, bylo to působivé, protože já si toho nevšimnul a nebo mě to nevadilo a nebylo to přehnané.

Každý někdy ujede, ale pokud ujíždí i když je mu to vytknuto a dělat to nemusí je to zarážející, navíc pokud v tom oboru co se snaží třeba i tady postavit na nohy, zrovna nebyl genius, tak ať se nezlobí, ale je to směšné.

Ber to třeba jako nedorozumění vůči tvé osobě ode mne, nebylo to myšleno zle, ale vždy si se moc pěkně chytil6

haleluja
21:41:48
16.03.2006
minno
-> strucy: treba3
21:39:31
16.03.2006
strucy
už se poprali? už se poprali?

zas riešite čo netreba
21:37:37
16.03.2006
-> kirri: Neboť jsem taktéž několikráte zapůsobil jako korektor. 1
21:32:02
16.03.2006
kirri
-> Jirik: proč se do toho motáš ty?
21:29:12
16.03.2006
-> havlik: Kdyby ti to měla cenzůra vyškrtat, tak se dozvím z tvého názoru leda píču. 1 3
20:56:01
16.03.2006
petr s
-> laky: Pokud se jedná o normální rozdělovač vyčistit kontaky nebo dát nové a udělat odtrh 0,4 mm a zkontrolovat svíčky
20:30:57
16.03.2006
havlik
fak ty woe zalozte si vlastni tema treba muj kobila je češtin do kteryho si zapisujte chyby i s odkazama a nemrdejte furt sracky do temat kde se chce nekdo neco dozvedet nebo do inzerce kde chce nekdo neco prodat a to ze se sem tam naka chyba objevi no aco kurva vy vsichni ste dokonali nebo co? fakt si vyndejte hlavu z prdele nez neco napise . uz me to sere otevru virt 150 neprectenych temat behem 3 hodin a jedineho co tam je je majkl alias DOKONALY CESTINAR ktery nikdy neudela chybu a dozvim se hovno4
20:25:48
16.03.2006
kirri
-> Majkl: ty seš piča fakt že jo, už ti ta tvoje oranžová lambo vtekla na mozek?
20:17:38
16.03.2006
minno
-> Jirik: 3 3 tak tie tvoje "vsuvky" nemajú chybu3

-> VeTëV: -> Majkl: -> sep: som rovnakeho nazoru a citim to rovnako ako Majkl, nevadia mi preklepy, diakritika, male/velke pismena...to je vsetko v pohode. aj ked niekto naschval pouziva take hocijake nespisovne slova a tak, len aby to bolo trochu okorenene je fajn. je to dobou, piseme esemesky, maily atd. bez diakritiky a niekedy je to proste pohodlnejsie. Ale z gramatickych chyb a zo zlych tvarov slov napisanych nevedomky mi je tiez na 92 Uz som na to trochu zvyknuty, lebo tak pise vacsina cechov a slovakov a preto sa len vzdy v duchu sam pre seba usmejem.

Ako niekto môže napísať miš, lišti, klávesnyca a pod. hlody nechápem. Sú to slová, ktoré sa denne stokrát použijú či už v písomnom alebo slovnom prejave, čítame ich v novinách, článkoch, to jednoducho už musí byť v tej hlave...a nie napísať to zakaždým ináč. Kolega nepozná slovo "nastaviť, nastavenia..." a vždy "nadstavuje..." , nedá si povedať :-(
15:28:58
16.03.2006
A ještě musím pochválit Větef, skládá překrásné písně a básně, jistě by zlidověly a přenášely se z generace na generaci, posléze by se staly hymnou, či úvodní písní k letní či zimní olympiádě. 1

Je fakt velmi šikovný a literárně nadaný. 4
15:09:19
16.03.2006
VeTeV
-> Majkl: hele chlapce - ono co pise sep je vec k hlubokemu zamysleni - neda se s nim ve sve podstate nez souhlasit ...

To - "ze jsem zde jako doma"

bacha aby to neprerostlo v tu pohadku o Krakonosovi ktery mel jakesi "krakonosovo" a pak tam byl ten pan, ktery mej neustale potrebu mu do reviru lezt a dokazovat ze je to ne "krakonosovo" ale jeho....

Co se tyce oprav gramatickych jevu - ono paklize to nebudes opravovati v globalu, tzn. skutecne s durazem na veskere gram. jevy, ktere ceska gramatika obsahuje ( mala pismena, hacky, carky apod..) tak to skutecne nema cenu a je to spise takove mlaceni prazdne slamy...

15:03:02
16.03.2006
Majkl
-> Majkl: píšou 40
15:02:08
16.03.2006
Majkl
Tak já to vemu postupně. Upozorňuji jen na chyby co vyloženě bijí do očí a netýkají se překlepů a jinak omylem zadaných chyb. To se může stát každému, že v rychlosti nepíše interpunkci (sám jí z 80% nepíšu) a nebo zapomene resp. vynechá písmenko. Ale měkké a tvrdé y,i má člověk používat řekněme "automaticky" nebo jak bych to řekl. A myslím že kontrolovat sloh v příspěvcích o dvou řádcích nemá smysl.. A navíc to ani dělat nechci, protože ze slohu sem měl vždy trojky :-) Nepovažuji se za žádného češtinářského učitele ani nikoho jiného, vše tohle je jen pro to, že mě to prostě baví :-) Protože víš, ono když Ti píčou lidi na ICQ ze seš debil, že je nemáš co opravovat a oni že si můžou psát co chtějí a cítíš z té konverzace naštvanost, ale né na mojí osobu ale na sebe, že jsou tak tupí (nebudu jmenovat) a veřejně si odhalil jejich chybu. Tak využiju každý příležitosti proti takovýmu člověku abych ho znova mohl "naštvat". Je to až neuvěřitelný jak lidi sou chytlaví :) naopak sou lidi, kteří se omluví a nepíšou nic - a takovejch já si vážim když dokážou přiznat chybu.. Navíc opravuju tak 2 chyby do týdne ani ne..

Beru tvůj argument na psaní relevantních příspěvků vůči mě, to ode mě nebylo vážně na místě :-)

P.S. pro ostatní :) Já mam SEPa rád, není to proti němu :-)
14:31:12
16.03.2006
Jinak bych chtěl ještě podotknout, že Sep má výtečnej sloh, stavbu vět a slovní obraty.

Mohu to posoudit jak z Virtu, tak z ICQ. 4
14:20:02
16.03.2006
sep
-> Majkl: :ad 1)to že jsi tady "jako doma" je myslím všem co sem chodí jasné,ale to Ti nedává právo se tu jako doma chovat.Co začít vytýkat lidem že vynechávají interpunkce a velká písmena?Proč Ti tohle nevadí?Je to naprosto stejná chyba jako to co tu všem hážeš před nos a przní to češtinu taky,nemluvím o nejrůznějších přenesených slovech apod.Proč máš svůj jemný češtinářský cit senzitivní pouze na něco?Případně že by jsi začal časem hodnotit a ihned reagovat na sloh,ten jsme se učili taky ve škole všichni.Mě malinko překvapuje ta sebedůvěra a odvaha dělat jiným učitele,obzvlášť přijde li někdo takto sám od sebe coby prorok čnící nad jinými a má pocit že spasí svět.Musel bych se opakovat ,máš li dojem že boj za záchranu jazyka je Tvým posláním pak Ti přeju vše dobré a jen samý úspěch neboť je to velmi ušlechtilá myšlenka ale realizuj ji prosím buďto v omezené míře a nebo rovnou někde jinde....

ad)2..."Podle mě tvůj příspěvek byl zcela zbytečnej a "mimo".....tohl e asi ani nebudu komentovat,jen snad že od někoho jako jsi Ty to opravdu sedí,s tímhle bych na Tvém místě opravdu moc nezačínal....

PS:já proti Tobě nemám osobně nic,jen dost dobře pár věcí u Tebe nechápu ale konečně dělej si co chceš,už v tom prvním příspěvku jsem psal pouze sám za sebe a názor máme v tomto asi každý jiný...
14:01:34
16.03.2006
A já jsem velmi rád, že někdo vede zdejší omladinu ke správnému užívání jazyka českého. Já osobně češtinu moc rád nemám a taktéž se s ní více než potýkám, však jest to mnohokráte vidět na příspěvcích, že mi hra se slovy či stavba jednoduchého souvětí činí velké obtíže. Jsem názoru tohoto, že člověk je-li na chybu upozorněn, se jí snaží později vyvarovat.

Poněvadž je-li upozorněn veřejně, jest na chybu samotnou veřejně upozorněno a tak chce podvědomě zamezit dalšímu upozornění na svoji maličkost v diskusním fóru.

Však kdo jiný by měl vypilovat květnatý jazyk český k dokonalosti u našich soukmenovců, když učitelé na škole základní zanedbali výuku, či poskytli výuku kvality nevalné ?

A od toho jsme tu my dva, ne nadarmo jsem byl označen Jindrou a ještě jedním mladým hochem za učitele češtiny.

Samozřejmě jest možno pominouti drobné nedostatky, ale slova a větná spojení běžně užívaná a zde przněná mnohdy do očí tlučou.

Nicméně ani hrubé chyby v textu nevypovídají nic o pisatelově inteligenci, neboť znám inženýra, který je schopen napsat ve slově obilí obě "i" tvrdá. Jest to ale člověk, výborné inteligence a schopností a taktéž více než dobrého jádra duše.

Mě osobně ty chyby mnoho nevadí, ale pokud bude skutečně zavádějící, rád na ni v budoucnu upozorním.
12:35:21
16.03.2006
VeTeV
-> Majkl: krasnej prispevek jen co je pravda - a me osobne treba taky sere ze si hrajes na pana soudce - jak jsem Ti jiz psal moje cestina neni 100% a vim to a proto si netroufnu nekoho karat kdyz sam mam maslo na hlave ....
12:33:34
16.03.2006
Majkl
-> sep 15.03.06 15:06:24: ještě neco k tomuhle upozorňuj dotyčné pomocí soukromých zpráv Oni ty chyby taky dělají veřejně tak budou veřejně upozorněni 4
12:31:15
16.03.2006
Majkl
-> sep 15.03.06 15:06:24: Výš co, já proti tobje nic nemám, a ani proti nikomu tady na webu, ale to co se tady někdy oběvuje je prostě hnus a chce se mi s toho Ti řikám narovinu blýt. Nechápu lidi co napýšou ve slově nabýdka tvrdý Y atak dále.. Jednou sme češi tak bysme se měli naučit psát aspoň trošku česky! Kdyš ti tu někdo napýše že 5+5 je 11 tak ho neopravýš? necháš to tak? Víš co, mě je to jedno jak je každej "chitrej" ale takoví chybi mě prostě štvou. Nenutim Tě na moje příspěvky reagovat a ani nikoho jiného na to reagovat. Podle mě tvůj příspěvek byl zcela zbytečnej a "mimo". Narozdíl od mého, i když se netýkal tématu, týkal se příspěvku.. pokud máš něco proti mě řekni mi to přes ICQ, myslim že spolu komunikujem normálně a že sme dospělí lidi. A koho jak štvu je mi upřímně uplně jedno! A nedělám to tady na tom webu záměrně, ale jen proto, že na jiném webu nejsem takhle "jako doma".

To je poslední věc co k mé "korektuře" pýšu, a narovinu řikám že to budu dělat dál a rád! Ať si každej řiká co chce.. i já dělám chyby a když mě na ně někdo upozorní já budu jen rád a příspěvek třeba napíšu znova abych nebyl za blbce a "negramota".

HOWK
12:09:27
16.03.2006
VeTeV
-> sep: 3 4
00:01:10
16.03.2006
Kyptrop
proměř kable od svíček jestli už nemají velkej odpor-stare a zkus vyčistit svíčky mě to robilo a byly to svíčky.dej vědět jestli to pomohlo
23:32:10
15.03.2006
Sluky
Zdar. Mě to dělá taky! Já kvůli rozdělovači dal fungl novej bezkontakt a nic! Teď ještě (pro jistotu) vyčistím karbec, koupím kabely a svíčky a jestli to nepůjde tak de z baráku!!!! Kdyby jste to někdo vyřešil tak dejte vědět. Je to jediná věc která mi kazí auto 8
21:25:21
15.03.2006
PeterP136
-> Tomáš SK: Ja som tiez ladil podla ucha a netrha 2
21:13:21
15.03.2006
Pavel P@nkáč
-> sep: Já s tebou souhlasím, a okomentoval jsi to parádně4
19:16:25
15.03.2006
Rabbit
sep:

Wono možná jo, ale spíš je mi to jedno.
19:13:22
15.03.2006
Tomáš SK
-> laky: Tiez mi to robieva, najma po tom, co mi typek ladil predstih podla ucha.
19:12:38
15.03.2006
Tomáš SK
-> sep: Zacinas byt nejaky radikalny 3
18:42:39
15.03.2006
kirri
-> sep: haleluja
17:30:05
15.03.2006
Power of Bass
---:> sep to chce klid,proc se roycilujes nad takovzma prkotinama? 5
16:21:51
15.03.2006
Syny
To by moch bejt predstih. Taky mi to delalo (takovy poskubavani) a nechal sem seridit predstih -> pohoda1
15:06:24
15.03.2006
sep
-> Majkl: :čistě sám za sebe bych poprosil aby jsi se na to opravování vykašlal,oč Ti jde?jsi takový milovník jazyka,potomek národních obrozenců nebo pouze samozvaný nositel praporu za češtinu krásnější?co takhle rozprostřít svůj akční rádius na všechny české weby a přinášet světlo i tam?národopisný kroužek to tu nikdy nebyl a nebude,je to každého věc jak píše a pokud s tím máš takové problémy, upozorňuj dotyčné pomocí soukromých zpráv,věřím že nebudu sám komu by jsi tím udělal opravdu radost....
14:59:58
15.03.2006
Xmax88
-> Majkl: oou chybicka se vloudila ach ten cestin
14:54:59
15.03.2006
Majkl
-> ejoty: vůli 4
14:49:53
15.03.2006
Xmax88
me tohle delaj spatnej rozdelovac, mel jsem tam moc velkou vuly