Za jizdy bez plynu strili do vyfuku - Š100

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 08.08.2019 do 12.08.2019, založil/a moucan - zrušená registrace
řadit dle data
19:56:22
12.08.2019
srdcar 120L
-> moucan: Zjisti si vůle v rozdělovači a zda vše chodí lehce. Chce to změřit odtrh kladívek, úhel sepnutí a velikost předstihu stroboskopem. Tyto problémy dělá většinou rozdělovač. Nepravidelnost může dělat drhnoucí destička podtlakové regulace, občasně poskočí. Pokud máš ještě rozdělovač, kde se dá membrána podtlakové regulace seřídít, mohl někdo zvětšít rozsah.
20:05:05
08.08.2019
MVM
Předpokládám že tam je ještě jednokomorový BS karburátor. Zaměřil bych se na správné nastavení škrtící klapky a šroubku bohatosti. Co se týče zapalování, tak vždycky zkontrolovat a až potom operovat s karburátorem.
15:44:44
08.08.2019
moucan - zrušená registrace
Benzin nikdy neni starsi nez 14 dni - max 3 tydny. Dnes uplne cerstva cela nadrz.

Vyhodil jsem ven a profoukal jsem hlavni trysku a trysku volnobehu. Uvidim zda to pomuze.

Zapalovani mi na to uplne nesedi tim ze to dela jen nepravidelne. Kdyby byl rozhazenej predstih nebo rozdelovac tak by to delalo porad.

Kazdopadne mrknu na to pro jistotu taky.

Indukcni civka uz je preventicne taky nova.

Diky za tip.
15:22:19
08.08.2019
minno
Strieľanie obecne spôsobuje zlý predstih, alebo zlá bohatosť zmesi.

Podľa popisu by som to videl na pripchatý karburátor.

Benzín máš čerstvý? Vyčisti znova karburátor. Skontroluj rozdeľovač či chodí ako má (regulácia), či nemá extra veľké vôle a či je predstih správne nastavený. A musí to chodiť dobre.
14:40:43
08.08.2019
moucan - zrušená registrace
Zdravim,

potreboval bych radu ohledne moji stovky. Auto normalne chyta na studeno na sytic a po ohrati i bez nej. Drzi krasne volnobeh ale pocas jizdy zacne pri uplnym zavreni plynu psoukat a strilet do vyfuku. V tahu lehce cuka. Jakmile zastavim tak zdechne a nechce chytit ani s pridanym plynem. Chytne jedine pokud dam pul sytice a ten hned stahnu. Potom zase krasne drzi otacky, jede jak ma nez se po par kilometrech cela situace opakuje.

Svicky a kabely jsou novy, vzduch filtr je novej. Karbec byl cistenej a serizenej pred trema mesicema ale nejakou dobu jsem jezdil s vyrezlou nadrzi. Proto mam podezreni ze bude pricpana nejaka tryska ale pred benzinovou pumpou mam sitko. Dal preventivne zkusim vymenit indukcni civku.

Napadalo by nekoho jeste neco v cem by to mohlo byt?

Diky za napady a rady.
Extreme Tyres