skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Domo tlumič vyf. felda
Ouk, zitra neco zbastlim a treba se pak i pochlubim jak to dopadlo :)
-> zajoch: trubka pre naftu je 50mm
-> zajoch: Tak musíš pohledat oměřit trubku,,, z hlavy to nevim (odhad 60mm plusminus) Ten tlumič neděláš na homologaci tak to bude prostě na dieselu bručet víc či míň podle otáček a zatížení. Myslím že na šelmostroje nikdo extra rozměr nemá a řeší se to bud pokus omyl nebo co je po ruce délka průměr podle toho kolik je místa.. 

-> MVM: trubka je jasná. Puvodni vyfuk nemam, takze se nemuzu odrazit. Tak uvazuju jake rozmery... Delka zhruba jako favo stred? A prumer tlumice??
Vypln určo železne špony
Vypln určo železne špony

-> zajoch: Průměr trubky podle originálu, délka tlumiče podle potřeby tlumení přímo úměrně .. (Nebo z jinýho auta stejnýho objemu čtyřválec a podobný otáčky motoru.)
-> Jarda: práve ze sem tam mel stred z fačka a docela to nahore umíralo a dusilo se
Docela se mi s tim chce srát, vzhledem k tomu ze nemam co delat ve skole na praxi a matroš pujde na ucet skoly :D

Docela se mi s tim chce srát, vzhledem k tomu ze nemam co delat ve skole na praxi a matroš pujde na ucet skoly :D
ma cenu se s tim delat? sezen za par korun vyfuk favo/felda a nejak to navar, vim, ze nafta ma vetsi prumer, ale nejak bych to povaril - spojil a podle potreby dyztak vykuchnul tlumic
Kdyby jsi byl bliz, tak bych Ti nekakej, kterej uz pro me neni dost dobrej, ale zase mi ho je lito vyhodit, daroval :)
Kdyby jsi byl bliz, tak bych Ti nekakej, kterej uz pro me neni dost dobrej, ale zase mi ho je lito vyhodit, daroval :)
Nikdo nic?? Nevím ani jakým rozmerem začít, aby to nejak... Hmm, asi budu muset experimentovat 

Zdarec hoši, potřebuju nějak vyřešit vyfuk na dehtové feli. Jezdím s tím po polnačkách, do lesa atp.
Teď mi vyfuk končí za katíkem, ale chtělo by to nějaký tlumič... Řikal sem si že by mohlo stačit svařit nějakou rouru, s děrovanou přepážkou a do přední části dát skelnou vatu, nebo drátěnku.
Mužu to takhle udělat bez nějakého zásadního negativního vlivu?? Kolik drátěnky? do jakého průměru a délky??
Nepotřebuju nic přesně, ale nějaký nástřel by se hodil
Nebo i rada kterým směrem se vydat. Všechno se cení 
Teď mi vyfuk končí za katíkem, ale chtělo by to nějaký tlumič... Řikal sem si že by mohlo stačit svařit nějakou rouru, s děrovanou přepážkou a do přední části dát skelnou vatu, nebo drátěnku.
Mužu to takhle udělat bez nějakého zásadního negativního vlivu?? Kolik drátěnky? do jakého průměru a délky??
Nepotřebuju nic přesně, ale nějaký nástřel by se hodil