Fungujou ty číňanský bluetooth ve fabii? Já už mam asi třetí a ve Fabii ani Sharanu to nejde. Což u Sharana jako půlFordu pochopím. A u fabie mi taky někdo tvrdil, že to má nějakej divnej protokol .
Já už kupoval čínský 2 KKL a bratranec 2 čínský HEX-CANy a nikdy nic pořádně nefungovalo. Tak si koupil origo, teď je to aktualizovaný že si hraju i s Oct III a žádnou Čínu už nechci vidět.
-> Tomaso435: a nechces mi poslat soft, kterym jde diagnostikovat niva? :) melo by to jit pomoci Scanmaster ELM, ale nepodarilo se mi stahnout, ktery by fungoval :(
A jeste, kdyz se tu resi diagnostika - jde u feldy 1.6 preprogramovat posilovac rizeni, bral bych, kdyby trochu min posiloval, ikdyz oproti fabii to je lepsi, fabka je hrozne zbytecne preposilovana...
-> MVM 26.09.16 20:34:33: Tudíž zkrátit na 10000 lze pouze přes diagnostiku. A pokud mám teď už najeto 3000km, tak při výměně to zresetuju ikdyž to nesvítí a pojede to znova na 15?
Zdravím. Někdo z Brna a blízkého okolí, kdo by přes VAG nastavil interval oleje na 10000km? Při poslední výměně ho dotyčný zkoušel nastavit asi přes klíč a teď po 3000km od výměny se rozsvítil oil a insp..Jedná se o Fábii SDi, r.v.2005. Díky