skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak sundat vanu u 1,9d?
prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 12.08.2016 do 15.08.2016, založil/a Martin/125/
-> Martin/125/: vanu odlepenou můžeš mít ale jestli ten plech proti přelévání drží na vaně tak je jasný že to nejde dolu. Plech proti přelévání nejde dolu pokud nesundáš sací koš čerpadla (myslim že stačí jen koš)
-> Martin/125/ 12.08.16 16:38:34: tesnenie vyzerá ako na fotke , už si to presne nepamätám ale išlo to dole normálne
Jooo, takze ona je jakoby da se říct "dvojitá" ? :-)
Nekde jsem cetl ze by se snad muselo nejak vyndat i olejovy cerpadlo kvuli sundani vany? Ale jak?
-> Martin/125/ 12.08.16 16:32:46: pozri sa na moj obrazok a zistis na com drzi
Ale ja tu vanu odlepenou mam... Jde mi dolu ale o neco vevnitr v ty vane se jakoby zahakne a nemuzu ji dostat od motoru dolu...a ten plech okolo setrvaku tam porad mam i kdyz jsem vysrouboval matky tak nejde dolu...budu muset asi sundat prevodovku nebo povolit? Prijde mi ze to o to taky dost vadi
-> Martin/125/ 12.08.16 16:22:09: je tam dvojité tesnenie s plechom , musíš to odlepiť
No odleená je, dam ji tak 3cm od motoru, ale něco v tý vaně vadí že nejde prostě sundat, za něco je tam vevnitř zaháklá
-> Martin/125/ 12.08.16 15:45:51: a máš dole aj tie skrutky okolo zotrváku ? budeš tam mať ešte skrutku
Jak nejde? Bud drzi lepidlo, takze ji musis urvat od bloku a nebo si ji uz urval a vadi ti sluchatko... takze jezek v kleci...
Zdravim kamaradi, prorazil jsem vanu u feldy 1,9 a chci ji sundat šrouby mam povolene, ale vana nejde dolu, za něco vevnitř je zaháklá, jak to sundat?