felda 1,9d špatně jede.(asi něco s čerpadlem)

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 04.03.2016 do 12.03.2016, založil/a Martin/125/
řadit dle data
03:57:47
12.03.2016
RAMIK
Ahoj...6 tak v první řadě zkontrolovat postavení rozvodů na značky... ale vypadá to buď na potenciometr na čerpadle nebo vážnější poruchu vstřikovacího čerpadla... buď v podávání nafty nebo už je K.O...8 A kolik má najeto...?

jednoduše zkusit vzít petku s naftou... vložit do ní hadice z čerpadla vstup a přepad odvzdušnit a vyskoušet pokud to nepomůže tak alespoň bude vyloučen problém s palivovou soustavou...ale bude to asik poteciometr nebo komplet čerpadlo... chce to bádat a vylučovat možné příčiny...4 Hodně šrěstí5
08:21:19
04.03.2016
Martin/125/
jo a nejvíc je to poznat když na to šlápnu pořádně, vytočim třeba na 4000(víc ani vytočit nejde protože to prostě jakoby vynechává, cuká jakoby se to dusí-připada mi jak kdyby to nemělo naftu) a pak vyřadím, teměř vždy zustanou otačky vyset na 3000 a pak spadnou a třeba to i zdechne, a pak startuju třeba 10 sekund než vubec chytne jak kdyby to bylo zavzdušněný mi připada mam takovej pocit z toho..
08:18:58
04.03.2016
Martin/125/
Zdravim, mam takovej problem u feldy, začala i huř chytat, při chytani čudí z vyfuku jak tatra, ale chytne vždycky, pak se rozjedu a začne se dít toto, jedu, 1,2,3...a třeba z ničeho nic na chvilku přestane jet, na par sekund, pak se to chytne a jede zas normalně, vyřadím a otačky vylítnou třeba až přez 3000 na volnoběh, pak pomalu spadnou na normální, pak opět třeba zase vylítnou, zařadím přidam plyn jedu a zase to začne vynechávat, občas to i chcípne třeba před křižovatkou, a jak to chcipne tak to pak dobu startuju třeba 10 sekund jak kdyby se to zavzdušnilo, pak zase jede, vzduch to nikde nepřisává, palivovej filtr měněnej, sitko v nadrži vyčištěné, hadice zkontrolované, nové svorky... co s tim? není nějak špatně nastavené čerpadlo? Ono to už dělalo delší dobu takhle,a postupem času to došlo až k tomu že se s autem bojim i jezdit aby mě někde nenechalo..
Extreme Tyres