Z pragosu sem nikdy nic nekupoval a prijde mi az nemozne co vsechno tam maji :D da se tomu verit, ze kdyz si to objednam, tak prijde opravdu to co potrebuju?
Celou pístní sadu mají třeba v pragosu. Tak to celý vyměníš a bude to zas šum-svistum :-)
21:19:12 22.08.2015
BeBe
nemusi byt prepaleny,kludne "len "popraskany medzi kruzkami
14:55:57 22.08.2015
Donn
jelikos mi to "dycha" ven z napousteciho vika pro olej a obcas se odtamtud vyvali i nejake spaliny¨, tak predpokladam ze to budou pripecene krouzky, nebo treba i propaleny pist, ale to uz je extrem
13:01:30 22.08.2015
palinator
-> MOLSO:
Takhle se uštíp ventil na naší exVectře 1,6 16v
12:31:42 22.08.2015
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Donn: Tak to je v prdeli no, pokud ventily chodi a jsou vule... Jsem zvedav, co objevis.
-> Donn: zazil som vystipnuty ventil zrazu islo len na 3 valce .... a kus vyfukoveho ventilu proste zmizol
20:56:00 21.08.2015
Donn
Viko ventilu sem mel dole a pomalu otacel s motorem, ventily oba chodi, takze to asi taky ne, uvidime zitra no..
20:51:03 21.08.2015
Matthes, záškodník z TechWebu
Jako tady neni moc co radit. Sam vis, ze mas merit kompresi... To rekne vse, pak jen najit pripadnou pricinu. Teoreticky se muze kousnout ventil v otevreny poloze, podpalit...
Zdravim, z nejakeho duvodu mi prestal palit 4. valec, rano sem jel na sichtu, vsechno vpohode a behem zpatecni cesty to zacalo zlobit. Nejdriv sem si myslel, ze to budou kabely, nebo svicky, ale rozdelovac je ocisteny, kabely vpohode a svicky sem pro jistotu koupil nove. zkousel sem pri nastartovanem motoru postupne vytahovat jednotlive kabely, pokazde trochu poklesly otacky, az na ten 4. valec. zkousel sem startovat i s vytazenou svickou a jiskra na svice je. Vule ventilu je taky vporadku. Motor ma hlucnejsi chod. Zitra se chystam merit kompres v jednotlivych valcich, nic jineho nez zapecene krouzky, nebo upaleny ventil (coz mi prijde jako blbost, kdyz byly pred dvouma mesicem serizene) me uz nenapada. Za kazdou radu budu rad