-> Toušík: tak můžeš udělat mezikus,....ale uděláš pořád jenom rovnou trubku a zase přechod z rovný do kuželový...jo dělá se to i na hliníku,ale taky to neni podle mě uplně ideální mít pak rovnou trubku,...pokud se počítá se sáním takovym a makovym,tak by to podle mě mělo být,že se vyde s menším průměrem a mezikus je ještě kužel...co by u železnýho sání dělanýho na 40mm klapku třeba už nešlo použít...
Líp jak sériový karbec to pojede,to je jasný,...ale tak když už investuju nemalý prachy,tak chci,abych z toho dostal odpovídající hodnotu.Já nechci jít do horizontálů,i když se mě tu válí,protože pochybuju,že bych s tím měl na motoru 120-koní třeba a za 5-koní nevíc mě to moc nestojí.
A já si s tímhle rád hraju,takže by to pak šlo na brzdu s 10-párama trumpetek,tryskama,dif. a zkoušelo by se,co pojede nejlíp.Nikdy nedám něco na motor s tím,abych to zkusil,ono to třeba jelo líp a řekl,jo to mě stačí a šel od toho.A tak bohatý,abych vrazil 30 000kč jenom do naladějí karbeců nejsem,...takže raději budu spokojený s tím co mám a vím,že už se z toho defakto víc vyždímat nedá z toho vertikálu a nikdo tady ohledně DCD/DCHD verze nedělal asi takový pokusy jako já...vyráběl jsem si i emulzky,abych věděl jaký pak použít originály,ke kterým se asi chystal i Vhml tady,ale nakonec raději dal IDF a teď DCOE

Ale prostě mě to funguje no,dlouhá a trnitá cesta,ale vím,že to může fungovat
A svody jsou luxusní na fotce,v ruce jsem je neměl,...ale až budu mít čas udělat něco pro sebe,tak se možná ozvu,ale já radějí komunikuju přímo s výrobcem,i když mě pak lidi nemají moc v lásce,protože se moc vyptávám,ale je to pro to,že už chci vědět,za co utrácim