Rozebíratelný fitr Ekvita 3e

prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 07.01.2015 do 07.01.2015, založil/a Kadelus
řadit dle data
08:09:09
07.01.2015
Bukaj
Označení vložky (Jipap) je O22, náhradu Mann bude vědět Su-Tech, tak se ho kdyžtak zeptej4

Základní orientační rozměry (+-0,5 mm) jsou na přiloženém fotu, snad to bude čitelné.

A kdyby někdo věděl naopak o baňce tohoto filtru na prodej, tak tu zase sháním já... 4
zvětšit Rozebíratelný fitr Ekvita 3e - obrázek od Bukaj vložen 07.01.2015 08:09:09
05:57:53
07.01.2015
Kadelus
Zdarec, zakládám totok téma protože jsem se po dlouhém hledání nenašel to co potřebuju a to jsou rozměry vložky filtru nebo nějaké možnosti kde je hehnat. Když jsem si Ekvitu montoval do auta tak jsem si samozdřejmě rozměry odebral a napsal lihovkou na tu vložku a vyfotil. Jenže vzhledem k mojí IT vlastnostem jsem si před stažením fotek do PC jsem si heknul mobil a o všechno přišel takže vím zase prd.Mám takovou tuchu že vnější průměr a výška by měla být 70 x 70 mm ale vnitřní průměr nevím ......

Otázka dne:

Lidi, nemáte někdo rozměry vložky do Ekvity nebo označení od MANN-FILTER nebo nějakou jinou věcnou odpověď která bude nápomocna při hledání nebo snad nedej bože dokonce na prodej?
Extreme Tyres