nějaký složky v palivu ?!

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 21.10.2014 do 23.10.2014, založil/a pecen
řadit dle data
20:33:26
23.10.2014
Majki
-> MVM: UHO mam docela často doma.... a aby se to neohralo tak se střída s UČO a UKO...
18:58:31
23.10.2014
MVM
Znám několik kuchařů co s náma jezdili po závodech - a všem jsem říkal Chemici 3 Stejně tak jsme jim říkali na vojně,byli u nás na rotě. Oni totiž vždycky začali vařit "něco" a něco ulně jinýho uvařili. Obvykle UHO 3
18:19:56
23.10.2014
Bukaj
-> vhml: Bane, tehdy to nebylo o jíšce, ale fakt mouka jako univerzální zahušťovadlo pokrmů... :-D
18:19:05
23.10.2014
Bukaj
-> Jarda: Asi z nás kuchaři nebudou, no...

...divil jsem se, že tam nenapsali, čím, nad tím jsem tehdy celkem dumal a vyšlo mi z toho, že když tam není napsáno čím, tak tedy nemám zahušťovat přidáním, ale naopak odebráním něčeho.

To byla moje logická dedukce pro odpaření přebytečné vody varem...1
14:59:26
23.10.2014
vhml
-> Jarda - zrušená registrace 23.10.14 11:13:44: protože to nemáš tupě zasypat moukou, ale třeba udělat jíšku 3
upraveno 1x, naposled 23.10.2014 15:00:45
11:13:44
23.10.2014
Jarda - zrušená registrace
-> Bukaj: 9 to bych taky nevedel, proc nenapisou pridat mouku? (predpokladam hladkou)1
08:46:55
23.10.2014
Jozka
-> Bukaj: 3 3 Dobré vědět.. já bych asi místo pomalého varu zkusil legendární "kečupem to řádně zahustím a s chutí se do toho pustím.." LA LA LA.. 5
07:44:38
23.10.2014
Bukaj
-> Jozka: 52 8

Ale připomněl jsi mi jednu historku, když jsem kdysi vytvářel nějaký jednoduchý jídlo dle receptu a tam bylo napsáno něco ve smyslu, že pokud je příliš řídké, tak zahustit...

Lámal jsem si s tím hlavu a nakonec jsem usoudil, že nejlepší způsob jak odstranit přebytečnou vodu, je var na malém plameni za občasného míchání...

...po cca dvou hodinách to ještě nebylo ono a nakonec přišla máma a po dotazu, co vyvádím a mé odpovědi se začala smát...

...od té doby vím, že pokud je v kuchařce napsáno "zahustit", tak mám vzít mouku... 3
16:22:37
22.10.2014
pecen
-> Jozka: no, tak nějak
10:29:05
22.10.2014
Jozka
-> vhml: Mě se zdá (po smutnejch zkušenostech) lepší termín "zahušťujou".. 4
09:58:14
22.10.2014
vhml
-> pecen 21.10.14 20:07:09: tak vzhledem k tomu, že to ředí ze zákona...
20:07:09
21.10.2014
pecen
hmmmm, zkusím aditv, četl jsem na nějakým usa fóru, že maj bílé výfukové i sací ventily a dávali vinu biosložkám, já po sundání hlavy mám to samé, asi tady v kraji to ředěj aniž by nám to řekli 3
20:00:53
21.10.2014
MVM
-> stepan: Tak samo že Verva nebo SVP je ještě lepší řešní 4 Jen jsem nevěděl do čeho to má v úmyslu nalívat ...
19:59:04
21.10.2014
stepan
-> pecen: Mě se osvědčil Shell V-power racing, z toho se žádnej bordel neusazuje ani po několika měsících stání a rozdíl ceny mě na to projetý množství netrápí.
upraveno 1x, naposled 21.10.2014 19:59:52
19:55:36
21.10.2014
MVM
Není mým záměrem dělat nějakou reklamu - ale toto www.oleje.cz/p/vif-super- benzin-aditiv-500-ml--826 se mě na podobný příznaky osvědčilo. Je pravda že jsem zdvojnásobil doporučený dávkování. Ano dnešní benzín je plnej biosr*ček a rádo to dělá paseku v karb. 149
18:59:14
21.10.2014
pecen
Problém mám s tím, že jezdím tak jednou za 14 dní, zhruba po měsíci až dvou to přestává táhnout, po sundání a vyčištění karbeců to zase krásně jede, filtry jsou OK (palivové), aditiv nepoužívám, benzinky střídám, vždy je skoro plná nádrž - čím to může být?
Extreme Tyres