skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Valce 75,5 Dovoz
-> m8rinek 16.01.14 19:35:27: Musíš začít včas syslit... 

-> m8rinek: No je to bejvalej METAZ, to že to má dneska zahraničního vlastníka je věc jiná - ta kontinuita tam je. Tzn český asi stejně jako škodovky.
-> dragon_cb_cz: No moc český není :))), ale bouchá se to někde v Ústí :))).
-> minno: Tak český je dodnes... jen že jsem to ještě nikdy neviděl v tubusu, vždycky buď origo Škoda tubus, nebo když KS, tak v modrej krabici...
-> dragon_cb_cz: áno, však KS bol v tých časoch v podstate český výrobca, originál výroba.
-> minno: aha, no podle vysvětlení na webu jsem to pochopil tak že to kompletujou oni - a KS jsem ještě v tubusu neviděl, tak mě to překvapuje. Takže všechny díly byly KS - vložky, písty i kroužky?
-> dragon_cb_cz 16.01.14 17:05:06: je to origo sada v tube a vnútri KS diely, objednával som tú sadu od nich ja aj Molso, to že na stránke píšu výrobca "CZ-MTG" znamená, že výrobca je CZ a MTG akože Marting, ten predajca.
-> Eidy: Dík, ale jeden tubus, neřeší komplexní nedostatek vložek :)))
-> Eidy: Myslím, že m8 chtěl ne-inzertní zdroj (jestli jsem dobře pochopil, že nechce náhodnej nákup) a ta cena je navíc dost napálená...
-> vhml: Vím a držím v paměti
To ti tenkrát dělali ve VANEPu nebo kde ne? Mám pocit, že jsi to snad zmiňoval když jsem se na tuhle firmu ptal...

Keď sú vložky dovoz, su nejako označené, ako sa dajú rozoznať? Prípadne podľa skladového čísla, alebo .......
-> dragon_cb_cz 16.01.14 17:49:19: Vsetko chapem.Tak si zozen:
-> dragon_cb_cz 16.01.14 17:49:19: já do toho kdysi šel naopak. Měl jsem nové nevýbrusové vložky a jeté výbrusové písty 

-> pap: Kdyby byly výbrusové tak asi neřeším nedostatek vložek, nemyslíš?
Sehnat jeté nevybroušené vložky a nechat je vybrousit by nebyl takový problém. Prostě mám několik sad pístů v průměru 72mm a nemám k nim vložky na dokompletování - co je na tom k nepochopení?

-> dragon_cb_cz 16.01.14 16:04:29: Po com by bola sada piestov 72mm ? Su vybrusove ? Ono ked by si mal ambiciu jazdit, tak radsej budes mat navyse piesty ako vlozky, lebo skor sa ti odjebe piest ako vlozka, zamysli sa nad tym.
-> m8rinek: Píšou tam, že to kompletujou z dílů od Buzuluku (což je OK) ale třeba taky Almetu (což už nevím jak moc je OK)...
-> dragon_cb_cz: Hehe pravda, CZ-MTG asi nebude KS.
-> minno: Mimochodem, to na co jsi dal odkaz nejni origo...
-> minno: No třeba v případě 72mm mám značný převis pístů nad vložkama... a ne každý musí dávat sériové písty 

-> minno: Ne to není otázka...
Otázka je, na čo sú vám nové len samotné valce bez piestov.....keď sa to dáva celé komplet.
-> m8rinek: Všechno někde je, otázka je, kolik za to jsi ochotnej zaplatit... já už jsem se asi smířil s tím, že nejlevnější řešení je v případě 72mm prostě koukat po levnejch sadách na 120L (kterejch je relativně dost) a písty zahodit no...
-> minno: Já se ale ptal na vložky, písty nechci.
Stejnej problém s vložkama 72mm. Jsou někde?
Stejnej problém s vložkama 72mm. Jsou někde?
Ta cena co tu dal -> minno: je ještě relativně civilizovaná. Jinak třeba AMD je taky dodává, ale cena se blíží tuším pěti tisícům...
-> m8rinek 16.01.14 11:15:36: sehnat se ještě dají co vím, ale cenově dost nepříznivý
-> David.: to je blbá fotka, majú jednakú fotku pre 135 aj 136 sady, ale inak to sedí, mám sadu od nich v motore :)
-> minno: možná mají blbou fotku,ale ty písty jsou 135
-> m8rinek: -> Pebe74: shop.marting.sk/kompletne
-vlozene-valce-valcove-jed
notky-a-ich-komponenty/val
cova-jednotka-skoda-favori
t-136 Originál sada v tube.
-> minno: No a kde vzít originální? Krom náhodnejch nákupů...
Dovoz = čína. Nebrať.
Zdar,
má niekto skusenosť s valcami z dovozu, teda neoriginálnymi?
Všade mi ponúkajú len dovoz, no neviem...
Dík za info.
má niekto skusenosť s valcami z dovozu, teda neoriginálnymi?
Všade mi ponúkajú len dovoz, no neviem...
Dík za info.