skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Karburator
prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 18.12.2013 do 22.12.2013, založil/a Krystalekk
hotovo, vďaka chalani :)
-> Westas: Viz co psal -> MOLSO: , je dobré to rozhýbat, jinak to může dělat bordel.
-> Westas: to je odvetranie plavakovky aby po vypnuti motora neodparovalo benzin z plavakovky do airboxu ale do atmosfery - ulahcuje teply start
rozobral som sytič a sledujem, že nemá tesnenie, je to správne? navyše som ostal stáť pri časti karburátora o ktorej neviem na čo slúži, poradíte mi? vyzerá že má byť pohyblivá no v mojom prípade je úplne tuhá, nedá sa s tým pohnúť. ďakujem
-> Westas: v kazdom rohu jedna matka, ked ich das dolu nemalo by nic drzat, prejdi si to dokola, ci si na daco nezabudol
-> darklord: Povolený už je dá sa s ním cca o milimeter pohnúť do strán, hore aj dolu no to je všetko. akoby ho tam ešte čosi držalo. dúfam, že tie štyri matice sú všetko čo ho drží na mieste. páčiť šrubovákom zabitým medzi príruby je asi príliš drsné, alebo nie?
-> Westas: musis pouzit viac nasilia, je len prilepeny ak tam chudak sedi takto od vyroby
Peknú sobotu prajem, prosím vás, začal som s demontážou karburátora, demontoval som filterbox, odpojil som karburátor od všetkých pák a hadíc, odšrauboval som štyri skrutky, ktorými je karburátor pripevnený k saniu a neviem ho zložiť zo sania. Jedná sa o EDSR. Skúšal som jemne poklepať gumeným kladivom po stranách no nejde povoliť. Poraďte ,mi prosím ako by som mal ďalej pokračovať, nechcem ho nejako zničiť násilím. Ďakujem.
-> Krystalekk: načo si zakladal novú tému ked si sa pýtal už inde ???
pozri si temu skoda 120 zmena motoru...

pozri si temu skoda 120 zmena motoru...
Pokud to je SEDR, tak proč ne, ale určitě budeš muset změnit konfiguraci
Zdravim, chtel jsem se zeptat jestli by pasoval karburator z wartburga na favoritacky motor ktery je usazeny v shade 120, nebo jaky se nejlepe hodi karburator na favoritacky motor 781.136.. Dekuji za kazdou radu.. :)