-> ondrej1: KP se dává k dané vačce, doporučuje ho výrobce a volí se dále s ohledem nejen k vačce, ale k použití motoru, paliva a systému plnění-sacího traktu. Nejlepší sériová hlava je 50kw Fel. 7mm ventily s kterou by také chtělo něco udělat, ale v kanálech tolik výkonu není jako v jiných úpravách, hlavy upravuji, mohu udělat dle domluvy (je mnoho variant co se dá upravit a za kolik) Rozdělovač typu 880 je určitě nejlepší sériový, ale pořád není vhodný k daným úpravám co píšeš. Písty a ojnice fel. jsou velmi těžké, ale pro to co píšeš dostačující. Dají se odlehčit, mohu odlehčení a vyvážení ojnic zařídit, dále i výrobu lehčích pístních čepů, jiné písty či převrtání vložek i s jinými výrazně lehčími písty. Veškeré věci jsou ale dost o ekonomické rozvaze kolik do toho chce člověk vrazit a co od toho čeká - co s tím chce jezdit. Z hovna bič se neuplete. Není také možné uvažovat jen o některých úpravách, např. jak si spousta lidí myslí : přehodím vačku, shrnu hlavu a jezdím. Jedna změněná věc dává nutný podnět k změnění např. dalších 5-ti aby byla v motoru využita či aby vůbec motor správně fungoval ! Poslední základní věcí je sladění daných komponentů, aby jeden nebyl výrazně lepší za zbytečné peníze a další věc těžce podceněna. Například finální naladění karb. a zapalování, kterým se dá i veškerá snaha ve chvilce posrat. Naladění na přímé motor brzdě mohu zařídit, motor bude naladěn na co nejvyšší výkonnost s ohledem na životnost motoru a jeho dané použití - tzn. můžeme to také udělat s ohledem na příznivější spotřebu paliva v normálním denním provozu. Největší kladem je, že z motoru dostaneme opravdu nejvíc a uživatel bude vědět že mu "neshoří" např. špatným zapalováním nebo chudou směsí. Bližší info sz.
-> peti: Ked dobre viem tak dáva rozdelovač880.Predpokladá
m že má aspon minimum znalosti a ked už zníži tak aj ostatné doladí.A turbo tu zas nespomína, to je zas iné kafe.
-> elbacil: a zo seriovým rozdelovacom zase detonaciami odrovna piesty ako predtym, typicky virt znizim hlavu ajked neviem naco ale robi to tak vsetci, dam tam vacku aspon 280/280 a tam to konci, seriove rozdelovac serioby karbec, idealne SEDR zo 130 ky to je trend.....
ked chce upravovat motor, alebo dokonca stavat turbo motor ako pise v karte tak nesatci znizit hlavu a dat tam vacku..., nato by bolo dobre ototom daco nastudovat a mat skusenosti
preto pisem nech da seriu ako je bude to bez dalsich problemov
na bezne jazdenie je dajaky mega vyladeny nedajboh turbo motor zbytocny, maximalne sa natom zabije, alebo dakoho nevinneho
-> ondrej1: neboj nič tu ti určite poradia.Daj verziu 1 a zníž hlavu podla vačky.Ked nevieš udaje o vačke tak zniž hlavu o milimeter. Zhruba by to malo stačiť na začiatok.
Serus kolegovia....mám na Vás jendu prosbu...už som sa časom pohyboval z niakymi tými úpravami....či od Geminyho alebo Urbiho....Mal som fabiu 1.4 v Rapide....praskli mi piesty a z dovodu málo financii som ju za celkom dobré peniaze kompletnú predal... Každopádne ma to neprestalo baviť a znova začínam špekulovať.....Mám hlavu Fabiu 1.4ku nezníženú neupravenú...a mám aj hlavu 136ka znížená o 1mm....žiadne iné upravy... motor mám 136-kový.. a teraz neviem či mám do neho napchať vnútornosti s piestami z Felicie 50kW.....bude to mať niaky prínos? sú tie piesty lahšie? popípade viac vydržia?.....Hlavu mám radšej použiť Fabiovú alebo Favoritacku?......idem prejsť na vačku 280...každopadne čosi spravím s kanalmi...karbec nechávam 2951-22/24...... rozdelovač mám použiť 880ku? či radšej obyčajný kontakt?....chcel by som rady od skúsených ludí ktorý sa v takýchto veciach pohybujú..... potreboval by som radu že čo mám teda robiť?.......verzia 1: 136kové piesty+hlava+vačka280+880
rozdelovač....verzia 2: felicia 50kW piesty+ojnice+kluka+fabia 1.4hlava.... verzia 3: 136kové piesty+ fabia hlava?......a posledná otázka....o kolko mám tú hlavu znížiť? aby som mal najlepší kompresný pomer? :) každopadne za odpoved vopred ďakujem!