skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Problém jednobod
-> pavucina: da sa nejak to čidlo zmerať či je OK? alebo len cez diagnostiku ?
Menil jsem uz asi 5x na BMM civky, kvuli tomuhle problemu.
Jinak diagnostiku a zkontrolovat cidlo teploty vody pro vstrikovani, bmm ma dlouhou cestu a strasne obohacuje a pokud si mysli, ze je to studeny, tak o to vic to obohati.
Jinak diagnostiku a zkontrolovat cidlo teploty vody pro vstrikovani, bmm ma dlouhou cestu a strasne obohacuje a pokud si mysli, ze je to studeny, tak o to vic to obohati.
-> Stepan FUN: nevis, proc mi to komunikuje jen, kdyz nejde motor? jak nastartuju, tak chyba spojeni :(
-> Romik: Zásuvka je v motorovým prostoru za nádobkou aktivního uhlí. Ten zaslepenej konektor. Je na to potřeba redukce, komunikuje to s VAGem bez problémů...
Jinak se rádo rozpadalo to kolínko k posilovači brzd na sacím potrubí, takže tam by to mohlo přisávat falešnej vzduch. Pak ještě můžeš zkusit odpojit lambdu, co to udělá...
Jinak se rádo rozpadalo to kolínko k posilovači brzd na sacím potrubí, takže tam by to mohlo přisávat falešnej vzduch. Pak ještě můžeš zkusit odpojit lambdu, co to udělá...
-> Romik: Viděl bych to na zapalování. Po použití komplet VN systému z BMM se mi projevil podobný problém a vyřešilo se to výměnou svíček a palce. Pokud máš svíčky nové,vyměnil bych na zkoušku zbytek VN soustavy. Kablely,palec,víčko, cívku.
tal je jasné že na ten plyn hned nedupnu jede to jenom jakoby na čvrt plynu. palec a víčko jsou dobré. K tomu čerpadlu mělo divnej zvuk a málo tlačilo benzín, a filtr tam byl snad od výroby. kde má vůbec Favorit a zásuvku? a má obd?
Na plyn se taky slape plynule a ne buch az na podlahu naraz. Jinak to co pise kolega. Ale jestli si poznal na cerpadle a filtru ze byly total tak to potes koste v jakem stavu je zbytek auta. Nesaje to nekde falesny vzduch? posilovac brzdy nebo nekde tesneni mezi sacim a hlavou apod? Lijes do toho co a odkud? Co vyfuk v jakem je stavu?
Kabely, palec, víčko...
Ale to až následně... Co diagnostika? Základní nastavení je provedený? Jakej je tlak paliva? Základní nastavení rozdělovače? Tesnění pod sáním?
Ale to až následně... Co diagnostika? Základní nastavení je provedený? Jakej je tlak paliva? Základní nastavení rozdělovače? Tesnění pod sáním?
Zdravím, mám problém s motorem Favorit. při jízdě po sešlápnutí plného plynu se auto jakoby zahltí a škube. Když auto stojí tak na neutrál nebo s vyšláplou spojkou jde auto normálně za plynem. Už sem měnil palivové čerpadlo,svíčky a podložku pod stříkačkou a pal filtr. Tyhle věci byly viditelně v prdeli. už mě nic nenapadá. Nenapadá Vás co tomu může být??? Jedná se o Favorita 136 Monomotronic. Díky