skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felicie nestartuje
-> Filip--CB: měl jsem stejný problém a nakonec jsme přišli na to že byl posunutý rozdělovač, respektive jeho spodní strana, potočil se trochu plochým šroubovákem a auto chatlo na drc.
filip--cb uz ti to startuje?
castrol dik za radu
-> lacko: najlepsie original
mne sa nemeni tak asi uz ma dost,budem si musiet nejaku zohnat
-> Kocvin: spravne 

-> lacko: Lambda by měla mít 0-1V a hodnota by se měla měnit minimálně 30x za vteřinu.
a ta lambda by sa mala v akom rozmezi ukazovat hodnoty?
-> lacko: Hallův snímač to napíše vždy, když nemáš nastartovaný motor..
dali sme to na diagnostiku ukazalo chybu haulov snimac a lambda sonda haulou snimac som uz vymenil a lamdba ukazovala 0.98-0.99 a nemenily sa hodnoty ani pri zvysenych otackach ani na volnobehu,.
ten chlapik mi tolko povedal rychlo zmyzni tak ze mi neurobil emisnu
prave ze nie ale vpondelok to bude vyriesene
-> lacko: tak co presiel si ries az za 2 roky 

ked som kupoval auto dostal som aj druhy komplet motor zo vsetkym a tu lambdu som pouzil znej lebo som musel menit koleno tam som strhol zavit a teraz to robi problem na emisnej ale chlapik bol natolko tolerantny ze ma poslal prec stym ze mi do papierou nevytlaci poznamku ze auto je nesposobile
-> lacko: a co ta lambda tu si kedy menil ?
katalyzator by mal byt relatyvne dobry a strednu a koncovu cast vyfuku som menil pred 2rokmy preto sa cudujem
-> lacko: Lambda...
-> lacko: Tak ten nový příspěvek hezky otevři, tohle s tématem vůbec nesouvisí.
nazdar pani nechcem otvarat novy prispevok preto sa pytam bol som na emisnej kontrole a ze vraj mam zle hodnoty CO co to moze byt za problem kde moze byt chyba
a nestartuje i za studenýho motoru?
-> Milan 136: taky pravda, mam zkušenost s obojim 

nebo modul
-> Filip--CB 03.11.13 20:30:20: tipuju čerpadlo
strekni sprej do sania ci chyti
Bezi palivovy cerpadlo? jde tam benzin? pak uz jen zapalovaci civka, rozdelovac resp palec a vicko a cidlo polohy klikovky vic tam toho defakto ani neni. Pripadne me jeste napada totalne rozsypanej vyfuk uvnitr.
-> Filip--CB: klasika. Jde palivo, jiskra?
Točí, ale nechytne roztáhnout taky nejde. Je to klasika 1.3 z roku 1995.
ty voe a nerupl ti řemen?
A jak nestartuje? jako ze starter se netoci ? nebo toci ale nechyta?
A jakej mas motor? z Migu ? sekacky? traktoru?he?
Ahoj mám takový problém dodnes mi felicie startovala bez problémů, ale dnes jsem při rozjezdu pustil spojku když sem měl zatáhlou ruční brzdu a chcípla což je pochopitelný. Bohužel od té doby nestartuje. Nevíte čím by to mohlo být ?